Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Hvorfor ble det ikke saltet på E 18?

06.02 2008 av Willy Nilsen

 

Saken er oppdatert: På tross av to ulykker på en svært glatt E 18 mandag kveld, ble veien ikke saltet. Kragerønett har mottatt en e-post fra en sint sjåfør.

 

Dette er meldingen fra sjåføren: "Hvordan kan man gi f... i å salte og strø på E 18 når det tidligere på kvelden har vært ulykker på strekningen? Jeg kjørte strekningen kl. 0400, og det var svært glatt. Ringte 175, og fikk beskjed om at bil var på vei. Er dette 2008????"


Dette er artiklene om de to ulykkene:
Det ble ingen alvorlige personskader, men en god del materielle skader i forbindelse med to ulykker på E 18 i går kveld. Dessuten var det kø på europaveien i flere timer.Politiet fikk melding kl. 20.42 om at et svenskregistrert vogntog hadde kjørt av veien like syd for Tangen i Sannidal. Det ble meldt om oljelekkasje, og man var redd for at vogntoget inneholdt farlig last. Det førte til full utrykning. Også Kragerø Energi måtte rykke ut fordi en strømledning lå over det havarerte vogntoget.
Det oppsto lange køer i begge retninger mens redningsmannskapene jobbet på ulykkesstedet. Sjåføren av vogntoget kom fra utforkjøringen uten skader, og overnattet på hotell i Kragerø.
Først ved totiden om natta var E 18 åpnet for trafikk i begge retninger.
Det viste seg at vogntoget ikke inneholdt farlig last.Kjedekollisjon

Det var svært glatt på E 18 i går kveld, og politiet fikk melding om en kjedekollisjon ved fylksgrensa mot Aust-Agder kl. 21.30. Det ble rykket ut med sykebil og redningsbiler fra Gjerstad og Risør, og det viste seg at tre vogntog og tre personbiler var innblandet i ulykken.  Fire personer ble sendt til sykehus med mindre skader.  Også her var veien stengt i flere timer.

 

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS