Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

RV utfordrer SV om Skrubbodden

04.09 2007 av Willy Nilsen

 

- Det er tomt snakk fra Theting dersom ikke SV legger kortene på bordet angående Skrubbodden, skriver Olav Drevland på vegne av RV i et innlegg.

 

Innlegg:

SV – nå må Skrubbodden-kortene spilles ut !

 

Sjølv etter at alle klagemuligheter var ute i Skrubbodden-saka, uttalte Helge Theting fra SV at ”politikerne har sterke kort på handa!”  RV har vanskelig for å skjønne hvilke kort dette skulle være, - under en hver omstendighet ser vi på det som nødvendig at disse kortene – hvis de eksisterer - spilles ut - : Valget er rett rundt hjørnet, og gravemaskinene til Torsøe & Co er i gang på Skrubbodden. Skulle det ikke komme SV-kort på bordet øyeblikkelig, må Thetings utsagn kunne karakteriseres som tomt snakk. Det vil nok velgerne vite å merke seg.

 

Kragerø RV

 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Undrende
Dato:Fredag 5. oktober Kl: 17:29

Rødt og Rykkja har tydeligvis sin egen definisjon på hva som er tyveri: Dersom mange tar en ting eller eiendom fra en - er det ikke tyveri, men dersom en tar en ting eller eiendom fra de mange - er det tyveri.
Eiendommen på Skrubben var og er fremdeles i privat eie Rykkja. Vis en smule respekt for dette.

Av: Miljøfriken igjen
Dato:Fredag 5. oktober Kl: 17:16

Hvorfor kan ikke Rødt og Rykkja som har sittet i bygningsrådet så lenge svare på hvorfor en boligblokk er så negativt? Sett i et miljøperspektiv er vel dette mye bedre enn alle de små husene som krever både større arealer og bruker mye mere energi til al.
Det passer vel ikke inn i argumentasjonen forøvrig, og da er det best å tie det ihjel.

Av: Nabo
Dato:Fredag 5. oktober Kl: 15:40

Det var noen naboer i Smedsbukta solm hadde meninger om den flotte fyllinga som Rødt forsvarer. Hvorfor ble ikke de tatt hensyn til i det politiske engasjementet Rødt hadde i denne saken?
Var det mer om å gjøre å hindre at kapitalistene Naper og Torsøe tjente penger enn at arbeidsplassene til "vanlige folk" ble reddet?
Vær ærlige Rykkja & co!

Av: Observatør 3
Dato:Fredag 5. oktober Kl: 14:18

Hvem er "blokka i vasskanten tjueri"ifra? I fra en plan som var urealiserbar og som virkelig tok fra fellesskapet? Var det så lurt å legge vannspeilet i "halve Smedsbukta" ut som fylling eller til private båtplasser? En plan som kun ble laget for videresalg for dermed å skaffe penger til Naper. Rødt må gjerne fortsette i samme spor for da blir det i hvertfall ikke mange av dere i Kragerø.

Av: Helge Rykkja
Dato:Fredag 5. oktober Kl: 12:59

Kva er det du tullar med, observatør 2, borgerskapets estetiske dimensjon? Eg har budd i blokk i Kragerø, og i rekkjehus, og bur no som nabo til ei av blokkene på Kalstad. Blokka i vasskanten på Skrubbodden er tjuveri! Og korleis kan du knytte arbeidsfolk til denne blokka! Kommunestyret vedtok noko heilt anna for området. Det er ein god del i Kragerø som ser dette poenget, ein god del fleire enn oss i Rødt. Og Rødt ville svikte veljarane våre om vi ikkje stod på program og valkampsaker. Vi er ikkje noko stort parti, fleire har hevda det (og det er heilt rett), men vi har likevel ei plikt overfor desse veljarane våre. Sjølv om mange kanskje tar oss for å vere ei enkel vaktbikkje, har vi også ei plikt til å følgje opp program.

Av: observatør2
Dato:Fredag 21. september Kl: 13:04

RV har maktet det de ville: Styrka høyresiden ved å være forkjemper for borgerskapets estetiske dimensjon! Alle ressurser ser ut til å være brukt på det. Alt som handler om arbeidsfolk og arbeidsplasser er ikke nevnt med ett ord, men er likevel motarbeidet ved å stemme mot at kommunen skulle engasjere seg i Naper-saken - en bedrift som idag lever og er i utvikling. Om RV hadde rådd alene, hadde denne bedriften vært historie - med tap av arbeidsplasser, skatteinntekter og nedgang i folketallet! Nei, RV, dere er kun på lag med en arbeidergruppe, og det er lærere, og dere kan ikke få nok av dem! Lett å skjønne at det er sånn - med Drevland og Rykkja i spissen! Egeninteressene rår også i RV! + at det er negativt med boligblokker!! RV for arbeidsfolk? Nei, RV for åndssnobberi og borgerskapets estetikk - for de vet jo forskjellen på stygt og pent. DE ALENE VITE! SIVulydig har rett: Skatepark i byen med RV som pådriver kan du glemme! Det blir for meget støy for byens kondisjonerte, satte, aldrende borgerskap supplert av RV`s elleville reaksjonære heiarop! For de er mot! Helt sikkert!

Av: S I V ulydig
Dato:Torsdag 20. september Kl: 00:05

Hva i helvete skjer med den skateparken RV lovet fo en tid tilbake,
i steden skal vi fa to kunstgressbaner til i komunen, sopere hele jaevla gjengen!

Av: Observatør
Dato:Fredag 14. september Kl: 12:02

At det var galt, uheldig og et uttrykk for dårlig politisk teft av ordfører (men faktisk ikke ulovlig) å benytte delegasjonen i starten av Skrubbensaken kan vi være enig om. Men derfra til ikke å akseptere valgte varamedlemmer i bygningsrådet som fullverdige ble av Fylkesmannen nettopp karakterisert som ulovlig. RV (m.fl.)visste det (eller burde ihvertfall vite det), men valgte likevel "å stå på krava". Demokratiske spilleregler ???

Av: Demokrati
Dato:Fredag 14. september Kl: 09:11

Til observatør
Hvor begynte elendigheten. Jo ordføreren tok Skrubbensaken på delegasjon. Han måtte gjøre så mange knebøyninger at han tapte valget på det. RV brukte de demokratiske mulighetene til å anke. Så vet du vel best hvordan saken gikk. AP tapte på Skrubbensaken og Skolesaken. Folk er ikke lige glemsom som orbsrvatør.

Av: observatør
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 12:19

RV viser forakt for demokratiets spilleregler bl.a. ved ikke å akseptere at bygningsrådet ikke er vedtaktsført når det møter en varamann (slik de sammen med andre gjorde i Skrubbensaka).

Av: Med stjerner i blikket
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 12:17

til sosialist
Stå sammen. Det har da RV og SV gjort i mange saker i denne perioden. Men at SV henger seg så tett opp til AP og går til valg på å få varaordfører. SV hadde kansje vunnet på å fristille seg fra lyselødt her i Kragerø. Og så burde SV ta en prat på kammerset før idiotiske utspill i eiendomsskatten (leie ut huset, ikke dra på ferie) kommer på trykk. Look til Notodden der SV og RV og Arbeiderpartifolk går sammen i Solidaritetslista. Der kan man snakke om å stå sammen. I Risør er det bare glede. RV/RV er sammen. Og Thygesen RV ser ut til å bli ordfører. Så har vel noen av AP og SV stemmene havnet til de borgerlige her i Krgerø. Ha en kjekk dag!

Av: Hipp hurra
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 12:07

Til bondemannen
Du får gå ned på Rådhuset og se hva RV konkret har fremmet i inneværende periode. Hvem sto og står på i skolesaken, miljø. Bikkjer og bikkjer. Bonden får gneldre videre.

Av: Aristo
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 12:02

Til observatør
Kunne du konkretisere hvor RV i Kragerø ikke følger demokratiets spilleregler. Så kom nå med eksempler. Ellers blir det bare munnsvær. Og slik likner du på endel politikere. RV beholder 2 representanter i kommunestyret. BØ!

Av: Aristo-fagorganisert 40 år
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 10:02

Hei Kruse-S-organisert
Ja i dag er det blåmandag for noen. RV beholdt sine rep. i komm.styret. Nilsen og noen av hans drabanter i spisebrakka, med sin hets mot Drevland har fått noe å tygge på. Men kanskje når de ser vekk fra sine helt personlige karakteristikker av personer - kan komme til ettertankes realiteter hva gjelder hvem som har stått på for skole, miljø og faktisk har stått på sitt program - kan komme komme til at det ikke bare er deres særinteresser rundt kaffekoppen som skal dekkes. Jeg går ut i fra at noen av Nilsens disipler også har både unger og eldre i familien. Da er det godt vi har RV i kommunestyret. Rødvin, jo det er godt det. Men 60 og Solo går også ned. Ha en god dag på arbeidsplassen. Så kan noen av dere kanskje går over til å snakke politikk.

Av: asb
Dato:Onsdag 5. september Kl: 21:55

Sant nok.Trenerings-gjengen er på dette tidspunktet nyttige idioter for "høyresiden"-folk er lei nedrakking etc.Synd å gi bort stemmer på den måten...

Av: HF
Dato:Onsdag 5. september Kl: 14:15

Hei
La gammel-komunistene krangle seg imellom. Ingen ting gagner høyresiden mer. Kom igang med byggingen på Skrubbodden. Nå har trenerings-gjengen gjort sitt.
Godt blått valg.

Av: sosialist
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 17:32

Hvorfor angriper Drevland alle på "sin" side i disse innleggene? Er det for å prøve å stjele et par stemmer fra AP og SV fordi det er for vanskelig å overtale høyrevelgere til å stemme blodrødt? Trodde Marx hadde en utopi om at arbeiderbevegelsen skulle stå sammen jeg? "Splitt og hersk-teknikken" har vel også eksistert i diverse kommunistiske regimer, så Drevland med Kragerø RV i ryggen er vel ikke så langt unna allikevel.

Av: Fagorganisert Kruse-ansatt
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 16:01

Kruse Smith's Kragerøavdeling har fått kontrakten på selve byggingen av første byggetrinn med opsjon på neste. Dette betyr utrolig mye for håndverkere og leverandører lokalt - ikke bare for Kruse Smith's ansatte, i år framover.
Tomt snakk kommer vel mest fra Olav Drevland nå - i ren desperasjon? Nå er det Theting som skal tas. Hvem er den neste som skal på "blokka"?
Vi arbeidere kan ikke stemme RV etter dette. Hvorfor skulle vi det?
RV er bare surt negativt. Beklager.

Av: Vegard Ehnebom
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 14:26

Det er som nevnt under, vi har tapt første runde i Skrubboddensaken. Men det er fler bebyggelsesplaner som skal opp i bygningsrådet og der håper vi å få tilbakeført litt av det tapte. Det som er viktig nå er at vi gjør et godt valg, hvis ikke blir det blokkbebyggelse på Skrubbodden og det hadde virkelig vært synd!

Av: Observatør
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 14:10

RV viser her sitt sanne ansikt: TOTAL FORAKT FOR DEMOKRATIETS SPILLEREGLER. Slik politikk er direkte ødeleggende for alle utvikling i Kragerø. Stem de to RV har i dagens kommunestyre ut!!

Av: Småbruker
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 14:03

Enig med Bonde. Dette blir for sært.
Nå må vi se fremover. Og hvor er Drevlands politikk i det perspektivet?
Et parti som prøver å profitere på uenighet i tapte saker får i hvertfall ikke min stemme.

Av: Bonde
Dato:Tirsdag 4. september Kl: 13:54

Når skal Olav Drevland og resten av RV innse at dette er en tapt sak, og jobbe FOR noe?
Er det slik vi kommer til å oppleve RV også i neste periode - uten egne initiativ til å skape noe - bare rakke ned på alt og alle?
Det er vanskeligere å skape noe selv enn å rive ned.
SURT Drevland!!
Greit at en gård har en vaktbikkje, men den bikkja kan ikke drive gården - det kan heller ikke Drevland gjøre.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS