Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Hvorfor kommer turistene til Kragerø?

04.06 2007 av Willy Nilsen

 

Vi inviterer våre lesere til på bli med på en meningsutveksling med utgangspunkt i følgende spørsmål: Hvorfor kommer turistene til Kragerø?

 

Bakgrunnen er  diskusjonen om  Kragerøs særpreg kan bevares samtidig som det bygges hytter og leiligheter som aldri før.
Det er laget mange undersøkelser om hvor mye penger turistene legger igjen i sommer-Kragerø. Men hvorfor kommer turistene til byen. Det er neppe primært for å bruke penger!  Det må være noe annet som trekker.
Det er dette "noe annet" vi vil ha tak i. Er det skjærgården, smauene, trappene, bymiljøet generelt, turområdene, parkene - eller noe ganske annet?
Si din mening om denne saken! Debatten er viktig når politikerne skal gjøre nye veivalg.

 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: utflyttet kragerøjente
Dato:Tirsdag 11. september Kl: 17:04

Hvorfor skjønner jeg ikke,Kragerø er ikke som det var syns jeg.Det er da mange flere plasser som er bedre enn kragerø på sommeren.Men jøss, bra for byen om de får mange turister som legger igjen litt inntekt. hilsen en som ikke savner byen ett sekund......

Av: hey
Dato:Mandag 10. september Kl: 10:00

sug

Av: Fastboende skole og skjærgårdsetusiast.
Dato:Tirsdag 21. august Kl: 19:38

Hei og god dag.

Hva gjør Kragerø attraktiv sommerstid. ?!
At Kragerø kan presentere seg gjennom en fantastisk skjærgård - finnes ikke maken i landet.
Øybefolkningen skal ha en stor del av æren for at Kragerø sommerstid har blitt en svært populær sommerby.
Gjennom arr av festivaler og konserter med høyt profilerte Norske og internajonale artister rundt om i øydistriket Langøy.Gumøy.Tåtøy.Skåtøy og Jomfruland. Øybefolkningen er full av entusiasme og pågangsmot for og kunne profilere Kragerø på en positiv måte.
Dette gjelder alle initiativtagere som bor og lever for at bosettningen i øydistriktet skal bestå.
Og husk at her er opprettholdelse av skolene en svært viktig og fremtidsrettet politisk sak.
Skal bosettningen i skjærgården forsette og vokse, noe vi alle ønsker så husk at skolenes eksistens er svært avgjørende.

Av: bar
Dato:Lørdag 7. juli Kl: 16:14

Men armbrøstmannen var jo lokal da! akuratt om det har noe med sommersesongen å gjøre vet jeg ikke. kunne like godt ha hent i november for den skans skyld.

Av: Jon
Dato:Onsdag 4. juli Kl: 21:18

Hei alle sammen - da er turistsesongen i Kragerø i gang igjen og fra KV leser vi: "Politiet fikk melding litt over klokka halv ett i natt om at en mann hadde gått rundt i byen med et arnbrøst-gevær, og truet med på skyte...." Som jeg har sagt før.. en trenger ikke framhaldsskolen for å forstå at det bare er et tidsspørsmål med den voldsstatistikken før Kragerø ligner mer på et fraflytta fiskevær i Finmark..... Ellers har jeg også notert meg at hver tredje båtfører politiet sjekket i helga hadde promille..... kommentarer burde være unødvendig......!!

Av: Jon
Dato:Tirsdag 3. juli Kl: 21:03

Hei igjen nissefar. Alle har jo skjønt at grunnen til at du beskriver deg selv som en glad sommergjest er du har fått deg en på tygga av disse voldelige kragerøtaperne. At dette har gitt seg utslag på den maniske delen av personligheten synes vi andre selvfølgelig bare er hyggelig. Les bare..: Hvert år når våren kommer og vi skal ned å åpne hytta gleder alle seg som unger - de små og store opplevelsene og.... osv. Det var greit å få en avklaring, men jeg skjønner jo nå at du ikke trenger institusjonsplass du er jo bare ute på permisjon...

Eller må jeg si at jeg er svært skuffet over dere andre tapere som ikke har evnen til å glede dere over dorullsaken - en av de viktigste politiske sakene formannskapet i Kragerø har behandlet på lang tid...

Av: finn på noe annet
Dato:Søndag 1. juli Kl: 18:38

Til webmaster som styrer denne sida nå har de holdt på i mange uker kan du ikke finne på et nytt tema.Det er jo bare svada.
Til dere som hele tiden komenterer la Jon få siste ORD.Slik at det kan bli en slutt.
TAKK.

Av: Glad sommergjest
Dato:Fredag 29. juni Kl: 10:53

Nissen er jo bare et bilde på et menneskes personlighet , Jon, og så pass trodde jeg du visste - og du må leve med din, som alle vi andre må leve med vår. Og noen har dessverre en litt mer utagerende personlighet enn andre.
Ellers takker jeg for det fantastiske tilbudet om institusjonsplass (du er nok litt god på bunnen). Tenk å ha en intsituasjonsplass stående å vente den dagen man trenger det. Siden du benytter det kongelige VI om deg selv har du vel makt til å ordne det for meg. Du har vel selv bred erfaring med ulike institusjoner, vil jeg anta, så det er nok trygt å konsultere deg når den tid kommer. Befinner du deg forresten på én nå, siden du har så god tid til være kverulant?

Hva Kragerø angår har jeg personlig bare møtt hyggelige og hjelpsomme mennesker, som skaper trivsel, og som jeg ser frem til å møte igjen hver sommer. Hvert år når våren kommer og vi skal ned å åpne hytta gleder alle seg som unger - de små og store opplevelsene og minnene vi knytter til feriene her, er noe av det mest verdifulle vi har - noe vi aldri kan tenke oss å forlate.

Av: turist
Dato:Fredag 29. juni Kl: 09:59

Tror ikke dopapir er det viktigste for å lære, men nå vet jeg jo hvilken ende du tenker med, Jon. Tror ikke du har hatt stor tilgang på dopapir du heller!

Av: Jon
Dato:Torsdag 28. juni Kl: 20:42

En ting til. Kan ikke skjønne at jeg mangler evnen til å fornye diskusjonen?? Jeg prøvde virkelig å komme med en gladnyhet vedr. dopapirsaken. Dette må da være en helt ny sak fra det politiske miljø i Kragerø og som virkelig berører hele Kragerøs befolkning!!! Jeg har stor sympati med bachelor som måtte vokse opp i Kragerø hvor skolene manglet det mest elementære - nemlig dopapir. Må si jeg blir virkelig rørt av å høre slike historier...

Av: Jon
Dato:Torsdag 28. juni Kl: 20:34

Du tar helt feil - nissen er en illusjon som har satt seg fast inne i det tommet hodet ditt. Og når den har vært der lenge nok... ja da skal vi nok finne en institusjonsplass som passer til diagnosen. Ber om at du holder meg orientert.....

Av: Glad sommergjest
Dato:Torsdag 28. juni Kl: 13:13

Jon, kan du ikke din barnesang? Litt livsvisdom kan være vel så viktig som å lese statistikk og forskningsrapporter. Du klarer ikke flytte fra nissen din, det er bare noe du tror. Snart begynner nok nissen din å trakassere folk på ditt nye feriested også. Og snart må du flytte igjen - med nissen på lasset.

Av: Burugla på Heia
Dato:Torsdag 28. juni Kl: 11:40

Trur ikke jeg har noe mer å komme med jeg heller,get. Men fint at det blir dasspapir i skjærra i år også. På den annen side er det vel lettere å rydde opp i real konkret dritt, enn å få slutt på dritt-slenging på nettet ??!! Har ombestemt meg, Jon.... Trur faktisk at det du egentlig trenger er en stor god sommerKLEM,isteden for en ørefik. Så si fra da....om du tar turen til de skumle havnestrøka i Sommer-Kragerø alikevel.

Av: turist
Dato:Torsdag 28. juni Kl: 07:35

Takk for komplementet jon kanon, men er nok ingen Kragerøborger.Taper? Kanskje, men det er jo bare et komplement når det kommer fra deg!Likevel kragerø er stedet om sommeren. Den har alt fra sol, sommer, hyggelige mennesker og drittsekker som deg, jon. Slike mennesker som jon hever man seg bare over, og blir bare mer fornøyd med seg selv til sammenligning. God sommer!

Av: Også hytteeier
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 23:06

Jon mangler dessverre evnen til å bidra til å fornye diskusjonen. Det blir det samme bachelor omatt og omatt.

Kommunen må stimulere til ny virksomhet så blir det færre tapere

Av: Student
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 22:35

Hva definerer du som en taper Jon?

Av: Jon
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 22:15

Hei igjen - en hyggelig melding til alle tapere i Kragerø (inkl.burgula, turist, patriot, bachelor ) \"Dorullpenger til skjærgården\". Formannskapet i Kragerø har iflg. Varden bevilget kr 250.000,- til doruller til Kragerøs befolkning. Det må jeg si - bachelor klaget jo her tidligere at han hadde vokst opp i Kragerø hvor skolen manglet det mest elementære bla doruller. Nå er det ingen fare - politikerene i Kragerø har endelig forstått at Kragerøs befolkning trenger dopapir. Virkelig en gladmelding fra det politiske miljø....

Av: Jon
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 19:58

Hei alle tapere i Kragerø - glemte en ting. Siden ting må sies om igjen og om igjen. Her har dere linken. Synes dere bør sette av en formiddag til å virkelig sette dere inn i seriøs forskning:

http://www.kragero.kommune.no/telemark/kragero/kragerok.nsf/id/9898683FE1C29F4CC12572EB002C6330?Open

Av: Jon
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 19:51

Det er det som er så synd burugle at ting må gjentas om igjen og om igjen - Og det skyldes jo selvfølgelig at kragerøfolk har litt tungt for det. \"Personlig skulle jeg gjerne tatt \\\"et par netter på Biørnsborg\\\" for å gi hytte-eier(?) Jon en skikkelig trynetørk\".... Dette er direkte sitat fra tidligere innlegg fra burugla - her ser dere virkelig baksiden av medaljen og kragerøfolks sanne jeg. Og det er ikke riktig slik det blir hevdet at det er \"behov for å undersøke voldstatistikken\". Voldsstatistikken blir til av sånne som dere burgula, turist, patriot, bachelor osv. osv. Også er det jo bare å sitere: \"I følge tall fra statistisk sentralbyrå er Kragerø blant ”verstingene” av landets kommuner når det gjelder antall voldssaker\". ... Verstingene....burugle og dere andre tapere i Kragerø. Det er fælt at vårs hytteeiere skal måtte fø røyk og sprit på dere.....og nissen - ja den la jeg selvfølgelig igjen i Kragerø når jeg reiste...(og det skulle ikke forundre meg om han har flytta inn hos burugla).....

Av: Burugla på Heia
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 11:26

Jammen Jon,da....Både hytte-eiere og andre turister KOMMER jo igjen og igjen.Uansett hvilke holdninger du har fått \"på hjernen\" at vi har i Kragerø,så KOMMER de tilbake år etter år. Kan ikke du være så snill å lese èn rapport til....en med litt mer positivt innhold f.eks, for nå har du referert med de samme sitatene i minst 14 dager. Ps. sitter å ser utover Kragerø-fjorden nå......og gleder meg over at det er sommer og båtliv igjen. HURRA.

Av: turist
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 07:40

Herregud Jon, hvilke århundre lever du i?
Så du kan lese, siden du har vært borte fra nettet littegran og har greid å lese rapporter. Skal vedde på at du er en stor taper!!! Kragerø er ikke anderledes enn andre byer, både på godt og vondt.Forskjellen er at et lite sted er mer gjennomsiktig enn på større steder\ byer. Og så må Kragerø slite med slike personer som deg Jon!

Av: Glad sommergjest
Dato:Onsdag 27. juni Kl: 00:59

JON: du overså meg - TA MED DEG NISSEN DIN OG REIS!

Av: undrende
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 22:51

En ting lurer jeg på. Hvordan kan en presentasjon som beskriver et BEHOV for å undersøke voldsstatistikken i Kragerø, på noen som helst måte, bevise din påstander Jon?

Av: Fredsforskern
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 21:41

Ser man det, ser man det... Nå er det igang igjen her.
Kan ikke si annet enn at strategien din virker, Jon.
Den skal du ha. Man får ikke mer moro enn den man lager sjøl.

Av: Jon
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 21:39

Bare en ting til: har stor sans for "slosskjempe på sosialtrygd". Dette er en fyr som virkelig har skjønt hvor han hører hjemme og hvem som holder liv i kragerøfolk. Både at han er voldelig og samtidig går på sosialen - ja det er jo akkurat det Yngve Carlsson beskriver i sin rapport. Anbefaler alle kragerøfolk å gå inn på hjemmesida til Kragerø kommune - her ligger rapporten - men det er kanskje for mye for langt at en vanlig kragerøborger er i stand til å sette seg inn seriøs forskning!!

Av: Jon
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 21:21

Det er nesten tragisk at en må gjenta ting om igjen og om igjen, men det bare bekrefter jo den totale mangel på selvinnsikt hos sånne som deg "patriot". Du må jo være prototypen på beskrivelsen fra forsker Yngve Carlsson....”Gutter på randen”. Angry young men Skole-tapere. Fått lite anerkjennelse Dårlige fremtidsutsikter ift. jobb og bolig Tapere på konsumsjonsarena og kjønnsmarkedet Drikker mye. Stadig aggressive og provokative Kan få respekt som lokal slosskjempe Store klasseskiller gir grobunn for kriminalitet i Kragerø..... osv. osv. Dette er seriøs forskning patriot, men det er mulig at du har litt tungt for det....Og det er jo det som er hele poenget "burugle" - det kommer ikke turister til Kragerø med den holdninga til vårs hytteeiere. Som jeg også har sagt tidligere - kragerøfolk burde jo legge ut den røde løperen når vi kommer skridene - det er jo vi som holder liv i dere, hadde det ikke vært for oss hadde Kragerø vært som et fraflytta fiskevær i Finmark.

Av: patriot
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 17:56

jeg må bare få si noe til Jon for du må jo være noe av det dummeste menneske her til lands som får lov til og gå ute blandt andre folk.
Det er jo ikke rart at det blir vold her i byen når det er sånne som deg her,du må jo ha fått deg mange på kjeften med den holdningen.
Du må huske at det er ikke vi som kommer til dere men dere som kommer til oss.
Men den lille prosenten av sommergjester som har ditt syn på oss innfødte trenger vi ikke her,uansett hvor dere befinner dere i verden så er ingenting bra nok for sånne som deg!
Det er faktisk vi innfødte som gjør alt her i byen så at du kan komme til vår fantastiske by og våre fantastiske innbyggere.
Selv du er velkommen til landets flotteste by,KRAGERØ!

Av: turist
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 16:47

Kragerø er verdens beste ferieby! Den har alt, koselige mennesker og flott skjærgård.

Av: Burugla på Heia
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 16:39

Er ikke det egentlige spørsmålet her hvorfor turistene KOMMER til Kragerø, og ikke hvorfor de evnt IKKE kommer ?? Nå er jeg ferdig på JOBB for dagen, og skal hjem og se om gubben har rukket å komme hjem fra sin JOBB....( Merkelig,siden vi iflg visse kverulanter er både arbeidsløse og sosialsnytere på høyt plan.Fattige og voldelige også for den saks skyld.) Hjemme er 1.etg fyllt med fornøyde sommergjester fra Drammen, 9 i tallet, som har feriert og kosa seg hos oss(JA,i KRAGERØ, dog på Heia) St.Hans-uka i 10 år på rad, og neste uke kommer en familie som skal være i 4 uker totalt. (for 12.året på rad)I Kragerø er det TOPP og Helt Glitterz å være sommergjest lar det seg høre fra den kanten. Kom tilbake til temaet da folkens. Hvorfor KOMMER turistene hit ?? Ha en flott "restenavdagen" ( :-)Du også Jon)

Av: Glad sommergjest
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 15:31

Til Jon: - Og mannen ville fra nissen flytte......... tvilsomt om du kommer til å trives noe bedre på et annet feriested - nissen vil du jo alltid ha med deg på lasset.

Av: turist
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 12:14

Så sant, så sant slosskjempe.

Av: slosskjempe på sosialtrygd
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 11:01

Tror ingen vil savne Jon når han slutter å feriere i Kragerø.
VÅRS andre hyttefolk kan kose oss videre.

Av: turist
Dato:Tirsdag 26. juni Kl: 10:48

Du Jon, du må jo være helt blåst! Du snakker jo rundt deg selv. Det er du som driver med drittslenging. Skulle jo tro du kom fra Kragerø! Du oppfører deg jo slik som du beskriver Kragerøfolk! Er du helt sikker på at du ikke kommer fra Kragerø, eller har noen aner derfra? Ingen i familien din som har hatt et lite sommereventyr i Kragerø, og at du er et resultat av det?

Av: janus
Dato:Mandag 25. juni Kl: 21:58

du er og blir en STOR taper Jon:D
ingen over ingen ved siden:)

Av: Jon
Dato:Mandag 25. juni Kl: 21:05

Må bare si at eg er sjokkert over den harseleringen deres. Ikke spiser jeg bananer og peanøtter og har heller aldri jobba på Tangen. Synes egentlig at dere viser deres sanne ansikt med den formen for drittslenging. Men dette er vel bare et ytrykk for kragerøfolks taperinnstinkt og frustrasjoner. Husk på at det er vårs hytteeiere som betaler for at dere skal kunne gå på sosialen for å heve noen grunker til røyk og sprit... Det er tydelig at ingen av dere har lest forskningsrapporten til Yngve Carlsson som slår fast en gang for alle hvilke tapere som bor i Kragerø. Men nå er det snart slutt for som jeg har sagt før- det finnes andre og mer hyggelige steder å feriere enn i Kragerø...

Av: O.B Laden
Dato:Torsdag 21. juni Kl: 21:09

samt ta en halvliter på en av våre MANGE fine utesteder.
"Jon" og "student" har sikkert jobba på TANGEN, og sliter med å finnne noe nytt.

Av: luringen
Dato:Torsdag 21. juni Kl: 07:32

HAHA!! den var god Holmes!!

Av: Holmes
Dato:Onsdag 20. juni Kl: 11:04

Turistmysteriet er løst.
Turistene kommer til Kragerø for å kaste bananer og peanøtter inn i buret til Jon og Student.

Av: lei
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 23:18

Bla bla bla

Av: Jon
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 21:49

Jeg tenkte du kunne ta en telefon til Yngve Carlsson jeg bachelor. Kanskje du kan få noen tips i empiriske studier som du kan bruke i oppgava di og som du kunne dele her med oss andre imkompetente. Ser frem til å høre fra deg....

Av: Student
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 21:22

Jeg velger å la deg leve videre i din uvitenhet Jon. Du er tydeligvis for inkompetent til å forstå presentasjonen du siterer. Kanskje du kan ta en telefon til Yngve Carlsson og be om forklaringen selv... Dette gidder jeg ikke lenger.

Av: Jon
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 20:40

Jeg er aldeles ikke noe kamerat med deg Jenny - dette er seriøs forskning. Det er helt utrolig at bachelor (snart master hvis han ikke stryker da) kan hevde at jeg farer med løgn. Han hevder jo: "at det faktisk finnes skikkelige mennesker i Kragerø også?" Har du hørt noe så dumt. Alle vet jo at dette ikke er sant. Den seriøse forsker Yngve Carlsson - seniorrådgiver i KS har jo gjort empiriske studier over dette fenomenet og han vet jo bedre: ....”Gutter på randen.......osv osv. Anbefaler deg å lese hele rapporten en gang til bachelor:
http://www.kragero.kommune.no/telemark/kragero/kragerok.nsf/id/9898683FE1C29F4CC12572EB002C6330?Open

Av: lei
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 18:17

Er det ikke bare å overse han? Ingen gidder å henge seg opp i hersketeknikken til Jon! Masse bra Kragerøfolk, men også tapere der som ellers i landet. at kragerø ligger på voldstoppen er vel en kombinasjon av mye turister og kranglete innfødte. Kan ikke bare legge skylden på turistene, eller kragerøfolk, en kombinasjon tror jeg.

Av: Jenny
Dato:Tirsdag 19. juni Kl: 09:04

Jon er en kamerat av meg som bare tøyser med dere,så dere får bare overse han:)er nok det beste! han sover dårlig om natten pga svara han skal gi dere;)he,he

Av: Student
Dato:Mandag 18. juni Kl: 23:18

Om det hadde vært noen andre enn bare "også hytteeier" som kom med noe konstruktivt til diskusjonen, hadde det kanskje vært mulig å diskutere temaet. Men det er dessverre ikke så mange som er interessert i å diskutere konstruktivt i disse trådene.

Grunnen til at jeg diskuterer ivrig mot Jon, er fordi han kommer med uttalelser som ikke henger på greip. Han påstår at ALLE kragerøfolk er tapere og voldsmenn, og presenterer dette som fakta. De fleste Kragerøborgere ser at denne påstanden ikke stemmer og skjønner at det er ren løgn. Jeg synes allikevel at noen kan ta til orde og argumentere for at det faktisk finnes skikkelige mennesker i Kragerø også?

Av: lei
Dato:Mandag 18. juni Kl: 21:34

Hva med at Jon og student finner seg et annet forum hvor de kan slenge dritt til hverandre?

Av: Også hytteeier
Dato:Mandag 18. juni Kl: 19:51

Leit at Jon skal flytte fra Kragerø. Han får jo fart på forumet her, men han sliter litt med å fornye seg. Hva med noen nye takter, gjerne positive?

Av: Student
Dato:Mandag 18. juni Kl: 19:38

Så du påstår Jon, at samtlige Kragerøborgere passer denne beskrivelsen? Grunnen til at du ser kragerøborgere som voldelige Jon, er at DU er en spydig, dømmende, gammel grinebiter som prøver å provosere dine medmennesker til å mislike deg. En voldssak har to sider. En som provoserer og en som mister besinnelsen. Du er den som provoserer Jon. Ikke rart du møter mange voldsmennesker.

Kjenner jeg deg rett nå, vil du ikke svare på disse spørsmålene, men heller spotte en ny gruppe mennesker, eller rakke videre ned på meg. Kos deg.

Av: Jon
Dato:Mandag 18. juni Kl: 18:12

Oppfatter bachelor?? Det er ikke meg vi snakker om her....”Gutter på randen”. Angry young men Skole-tapere. Fått lite anerkjennelse Dårlige fremtidsutsikter ift. jobb og bolig Tapere på konsumsjonsarena og kjønnsmarkedet Drikker mye. Stadig aggressive og provokative Kan få respekt som lokal slosskjempe.... osv. osv. ..- Det er mulig du har litt tungt for det bachelor - men det burde være unødvendig å gå hele runden med de samme sitatene fra forskningsrapporten om igjen og om igjen bare fordi du ikke har oppfattet hovedinnholdet.

Av: Student
Dato:Mandag 18. juni Kl: 16:12

Med den holdningen du har Jon, er det ikke rart du oppfatter folk rundt deg som voldelige. Trodde voksne mennesker hadde lært seg folkeskikk jeg.

Av: Jon
Dato:Søndag 17. juni Kl: 20:19

Det han sikkert mente var voldelige bedrevitere - altså vanlige kragerøfolk.

Av: skattebetaler
Dato:Fredag 15. juni Kl: 20:10

Der sa du det. Det var det jeg mente.

Av: kragerøkar
Dato:Fredag 15. juni Kl: 19:03

Bedrevitere som vet bedre, eller bedrevitere som ikke er noen bedre viter enn andre som gjerne vet bedre?

Av: skattebetaler
Dato:Fredag 15. juni Kl: 18:12

Kragerø har Norges flotteste skjærgård! Samtidig er det morsomt å se på alle de innfødte som tror de er bedre enn alle andre. De er veldig flinke til å kritisere andre, men ser ikke lengre enn nesa rekker! Men det finnes også mange flotte Kragerøfolk, bare så synd at det er bedreviterne som synes best.

Av: Også hytteeier
Dato:Torsdag 14. juni Kl: 22:24

Hytteeiere bør integreres i Kragerø. De besitter samlet sett store ressurser. De fleste har ikke spesielt mange penger, menge bruker størstedelen av det de har til overs etter at regningene er betalt. Med den nye skatten vil andelen øke ytterligere. Det blir et vendepunkt for Kragerø når hytteeierne får demokratisk stemmerett med rettigheter og plikter.

Av: .:.
Dato:Torsdag 14. juni Kl: 19:30

Ender med at det ikke er plass til fastboende lenger.
Oslofolk passer ikke inn i kragerø.
Greit, de har penger men hallo..
legg igjen lommeboka isåfall å stikk..

Av: hurra
Dato:Torsdag 14. juni Kl: 16:23

Enig med fnys!
Av: Terje
Dato:Onsdag 13. juni Kl: 23:29

Nå er det sommer i Kragerø. Bare det blir ryddet på Jomfruland og Jon roer seg så vil vi ha en god sommer alle sammen. Ingen vold i sikte.

Av: Fnys
Dato:Onsdag 13. juni Kl: 23:24

Jon og Student, dere k j e d e r meg v e l d i g !
Skaff dere et liv!

Av: Student
Dato:Onsdag 13. juni Kl: 19:21

Å sitere seriøs forskning hjelper ingenting om forskiningen ikke er sammenlignbar med diskusonsområdet Jon. Igjen er du på bærtur desverre. Sitatene du nevner beskriver noen voldsgjenger. Ikke er de fastsatt hvor, og ikke er de fastsatt når. Du siterer en TEORI og en hypotese! Det vil si det samme som å si "jeg lurer på om det er gjengdannelse i Kragerø som er grunnen til den høye voldsstatistikken jeg" Jeg kunne godt sitert holocaust, og sagt at det kunne være grunnen til all volden i Kragerø, og sagt at menneskehatet for en annen rase er grunnen til volden i Kragerø.

Når du samtidig klarer å plassere meg som høgskole-/universitetsutdannet person i samme gruppe som skoletapere, ser vi hvor ivrig du er på å svartmale de du diskuterer med. Skoletapere, definerer jeg i alle fall de som har droppet ut av grunnskolen/videregående. 5 års utdanning etter videregående klassifiserer ikke etter min mening til å bli kalt en skoletaper.

Jon, get a job.

Av: Jon
Dato:Onsdag 13. juni Kl: 17:51

Synes absolutt det Kåre - at redaktøren bør sensurere det hele. Det var jo sånn nazistene dreiv under krigen det - eller kanskje dagens regimer i Nord Korea eller Iran passer bedre?? Det er fint at du trives i Kragerø - enn så lenge - det varer vel helt til du får deg en på tryne fra disse voldelige kragerøfolka det!!...og husk på det er ikke jeg som hevder at Kragerø er en voldsby - "Gutter på randen”. Angry ...osv...dette er sitater fra seriøs forskning Kåre. Så for meg er det fortsatt at en gåte at turistene gidder å komme til Kragerø....

Av: positiv
Dato:Tirsdag 12. juni Kl: 16:58

Herregud da mann, han bare proveserer med overlegg! At noen gidder å svare han er meg en gåte!

Av: Kåre
Dato:Tirsdag 12. juni Kl: 14:29

Jeg har feriert i over 20 år i Kragerø og stortrives! Syntes det er synd at vi turister representeres av typer som Jon (forutsatt at han mener det han skriver). Ikke rart kragerøborgerene slår litt fra seg med den holdningen! Hvor er forresten redaktøren? Bør det ikke settes en stopper for uberettigede personangrep?

Av: Tidligere student
Dato:Mandag 11. juni Kl: 19:40

Her er det visst mange aggressive personer. Ikke Rart det er mye vold i Kragerø. Kragerø er sommerbyen nr. 1! Ingen sommer uten Kragerøskjærgården, med eller uten vold!

Av: evig student
Dato:Mandag 11. juni Kl: 11:54

jon er en typisisk harrtass
og litt agresiv

Av: til kjære JON
Dato:Mandag 11. juni Kl: 08:30

har du ferien din i krgerø JON?

Av: Jon
Dato:Søndag 10. juni Kl: 20:25

Det er dine problemer vi snakker om her bachelor - men det er vel for mye forlangt du noen gang kommer til å skjønne det...men ikke glem hva som er temaet her ..\"hvorfor kommer turistene til Kragerø\" - men hele poenget er jo at turistene snart ikke kommer til Kragerø når de møter tapere som deg bachelor....(”Gutter på randen”. Angry young men Skole-tapere. Fått lite anerkjennelse Dårlige fremtidsutsikter ift. jobb og bolig Tapere på konsumsjonsarena og kjønnsmarkedet Drikker mye. Stadig aggressive og provokative Kan få respekt som lokal slosskjempe Store klasseskiller gir grobunn for kriminalitet Kragerø: Et problematisk møte mellom ”lokale tapere” og en velstående/arrogant ferie-gjestbefolkning som ”eier byen”? \"\"/) Vi bør vel ikke ta hele den diskusjonen igjen bachelor, men kan ikke skjønne annet at du passer til en av disse beskrivelsene.....her er det bare å velge...

Av: Student
Dato:Søndag 10. juni Kl: 20:07

Du får begynne å finne løsninger på dine problemer Jon... Slik du er motstander av kragerø by og menneskene her, finner jeg det vanskelig å tro at du gir så mye positivt tilbake til samfunnet selv.

Av: Jon
Dato:Søndag 10. juni Kl: 17:42

Har jo skjønt for lengst det bachelor at du aldri har bidratt med noe som helt til felleskapet. Gjentar det gjerne og synes det er rart at du ikke du har skjønt at det er turismen og hyttefolket som holder liv i deg og dine likesinnede snyltere i Kragerø. Forresten - nå må du konsentrere deg om masteroppgava, ellers risikerer vi å måtte fø på deg i ytterligere ett år.

Av: Tomt = trist
Dato:Søndag 10. juni Kl: 16:53

Jeg snakket med et utenlandsk turistpar i byen i dag(søndag). Hvor er menneskene i denne byen, spurte hun. Hvorfor går ikke folk ut i byen når de har fri? Jeg svarte litt brydd at folk sikkert holdt seg hjemme pga. varmen. Hun rista oppgitt på hodet. Hun ønsket seg flere gallerier og aktiviteter på sin vandring gjennom bygatene. En pen by er tydeligvis ikke nok. Folkemyldret som turistene selv skaper er sikkert en viktig del av attraksjonen med sommer-Kragerø.

Av: Student
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 18:33

Og det finnes mange langt mer hyggelige turister enn deg Jon.

Av: kragerøjente
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 09:54

Tror kragerøboere skal være glad for turismen, ellers hadde ikke kragerø vært levedyktig. Ikke prat som turister er bare bryderi, men se i øynene at de er en stor bidragsyter til at kragerø overlever vinteren. Det finnes mange hyggelige sommergjester, men selvfølgelig også de som ikke er så hyggelige, akuratt som kragerøfolk.Vet ikke jeg,men tror ikke det hadde vært så hyggelig i kragerø sommerstid, om det var like dødt i byen som om du tar en runde rundt byen vinterstid. God sommer!

Av: Jon
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 08:56

Peter - tviler sterkt på at du har skjønt noe som helst. Må si at du viser kragerøfolks sanne ansikt - jeg har i hvert fall skjønt at i Kragerø legger jeg igjen minst mulig kroner for å måtte fø på sånne som deg.....det finnes andre og langt mer hyggelige steder å feriere....

Av: Vaktpost
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 05:38

Til Peter: - Nei turistene kommer ikke uansett. Over tid vil besøket tilpasse seg vertskapets egenskaper til å gjøre oppholdet behagelig uten at de besøkende føler seg utnyttet.
Derfor er det så viktig at lokalbefolkningen og kommunen er på linje når det gjelder synet på turismen, og hvordan man skal forholde seg gjennom noen hektiske sommer-uker.

Av: Også hytteeier
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 00:41

Peter har rett. La alle betale likt, både hytteeiere og fastboende. La Rimihagen og Jørgen betale det samme, de får jo samme tjenester fra kommunen og bør betale likt tilbake.

Jon har rett i at det er hyttefolk som holder byen oppe, som jeg skrev vil det komme stadig flere, også utlendinger med mer penger. Da gjelder EØS-regler og den latterlige boplikten forsvinner etter hvert. Boplikten diskriminerer fastboende Kragerø-folk fremfor eiere av fritidseiendommer. Norge som "verdens rikeste land" er jo en vits, vi er kun på gjennomsnitt i Europa.

Av: Peter
Dato:Lørdag 9. juni Kl: 00:11

Til Jon:
Det er jo nettopp det vi har skjønt :) Turistene og hyttefolk vil komme uansett, så hvorfor ikke la de betale mest mulig? Samme for oss om det er Rimi-hagen eller Jørgen Hattemaker som bor i hytta der ute i skjærgården noen få uker i året. Vi bor her hele året og vil selvsagt ha det best mulig vi også.

Av: Jon
Dato:Fredag 8. juni Kl: 23:20

Gjentar det gjerne: Rart ikke kragerøfolk og lokalpolitikere har skjønt at det er turismen og hyttefolket som holder liv i dere

Av: Jon
Dato:Fredag 8. juni Kl: 23:18

Det er lov å drømme - britene kommer til å sky Kragerø når de oppdager hvordan kragerøfolk (og lokalpolitikerene)oppfører seg mot hyttefolk og turister...

Av: Også hytteeier
Dato:Fredag 8. juni Kl: 19:23

Bare vent til klimaendringene slår skikkelig til. Utlendinger vil strømme til Kragerø. Jeg har snakket med utlendinger (briter)som nå har igangsatt søk etter et godt sted i Kragerø. Vi har kun sett begynnelsen på prisutviklingen for fritidseiendommer. Få vekk den latterlige boplikten så kommer denne positive utviklingen også
Kragerøfolk til gode.

Av: 13.20
Dato:Fredag 8. juni Kl: 11:07

kos deg med hvitvinen,og god sommer til deg og.

Av: Aristo
Dato:Fredag 8. juni Kl: 09:11

til 13.20: Folk flest. Det er Fr.p. som bruker denne betegnelsen. Mens 13.20 snakker om promille, så er det prosenter i Kragerø. Rødt/RV har nå to representanter i Kommunestyret. I aktuelle saker om Kragerøs utvikling, har partiene Venstre, Kr.f. Sv, RV og Frp. hatt sammenfallende syn. At 13.20 nå prøver å stigmatisere enkelte partier og personer tar jeg med stor ro. RV har hatt 4 rep. i Kommunestyret. Jeg håper at de partiene som har hatt, og har en miljøprofil vil gå sterkt fram til høstens kommunevalg. Så kan jo 13.20 finne ut hvor mange % av kommunens innbyggere som skrev under på protesten mot Skrubboddenbyggeriene. Det ville være å sterkt undervurdere disse menneskene til å være lurt av en eller annen person eller organisasjon.
I kveld skal jeg ta meg et glass hvitvin på terrassen og se ut over Kragerøfjorden, og la tankene gå med tilbakeblikk på mitt arbeid i 42 år i det private næringsliv. God sommer!

Av: Jon
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 17:41

Hvorfor turistene kommer til Kragerø - nei det har heller aldri jeg skjønt. Når en tar i betraktning:
1. Kragerø som voldsby (jfr. statistikken)
2. Beskatter hyttefolket som om de skulle være fastboende
3. Og nå sist - en tredobling av ferjetakstene.
4. Søppel, skrap og rot (Jomfruland!!)
5. Lokalpolitikere uten ryggrad (siste Kapital vedr. utbygginga på Skrubbodden.
Nei - kragerfolk - vi har forlengst skjønt at det finnes andre og langt mer hyggeligere steder å feriere.

Av: kragerøjente
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 16:55

Det må være p.g.a. alle de hyggelige menneskene som har så mye godt å si om andre. Ingen drittslenging der i gården!

Av: en av mange som ikke er \"folk flest\"
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 13:20

uffameg,her har det blit skrevet masse rart men,men..
en ting er sikkert og riktig. Gammelkommunistene med Dreveland i spissen har altid tatt seg den frihet å "representere folket"
altså folk flest. Det passer jo bra med 0,007% eller hva det nå er på alle meningsmålinger og ved valg.

Av: Aristo
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 10:56

Til kl. 10.02
Hadde du fulgt med i debatten så er det selvfølgelig ikke bare Drevland og RV som har hatt meninger i debatten om Kragerø og kommunens utvikling i forb. med Skrubbodden, Kirkebukta o.a. Er det noen som har sagt at det ikke er lov for noen å ha mening om de ikke er offentlig annsatt eller tygdet. Hvilket lav nivå du legger opp til! Hvem mener at de offentlige skal ta hånd om alt? Så en liten historie fra virkeligheten; For en del år siden ble det satt opp et privat servicebygg i Kragerø. Det var et flott privat initiativ. Dette gikk ikke så bra. Slik må man regne med når man satser noe. Men så kom det morsomme; da det ikke hadde gått så bra. Hva gjør man da? Jo man søker kommunen om å få dekket noe av underskuddet! Det ble det ikke noe av. Det er nemlig noen som vil sugerøret i offentlige midler, selv om man roser markedets frie spill. Selv om det ikke har noe med saken å gjøre; jeg er ikke offentlig ansatt. Heller ikke i rederinæringen, som er mottaker av store offentlige subsidier. Kanske noen av kronene av disse midlene kommer til Kragerø til gode i form av oppussing av hyttene til rederstanden i skjærgården.

Av: Til Aristo
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 10:02

Det er Drevland som har tatt opp kampen mot kapitalkreftene i denne debatten!
Det må være lov til å ha et annet yrke enn å være offentlig ansatt eller trygdet i Kragerø uten å bli hetset for å ha uedle motiver. Det er fatisk lov til å tjene penger på sin næring selv om noen mener at det offentlige skal ta hånd om alt.
Hvordan hadde turistnæringen i Kragerø vært i en sånn modell?

Av: Aristo
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 09:49

Til også positiv - eller noe i den dur.
Stor takk til Drevland, for hans engasjement. Kommunisthetsen sitter som rekfleks hos noen - og det burde vi vært forskånet mot i debatten. Hadde de krefter som nå hetser bl.a. Venstre og Rødt fått lov til å regjere her i byen. Så hadde Andølingen vært lagt i blokker, Blindarmen utfylt til parkering, Kirkehaugen blåst bort. Et apropos; Venecias har beholdt sitt preg - hvorfor? på grunn av historisk sterk vilje til bevaring, og en en administrasjon som gjennom historien så det unike. Hadde markedet fått råde der, kunne \"de positive\" fått sin vilje. Eller for å våre konkret; Hadde Fremskrittspartiet fått råde i Kragerø, hadde \"folk flest\" blitt synbare resultater av av dårskapens akse.

Av: Patriot
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 06:55

Det er for dumt å påstå at akademisk utdannelse på ett felt (les lærer/arkitekt)er ensbetydende at man har kompetanse på alle andre områder også. Sivilarkitekter har også gjort mye rart /dumt innen eget fagområde.
Tror ikke det er noen som helst fare for at turistene IKKE skal komme til Kragerø om sommeren. Utfordringen blir å få dem hit resten av året.

Av: I\\\'m not all over the shop
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 01:17

byggeskikk 1 2 3

gulodden

kragerø utvikling-kirkbukta

hans ragnar naper-smedsbukta


snakk om \'i tråd med tiden trender\',\'videreføring av histrie\', og \'jeg liker meg best i mai/juni og august/september...
IDIOTI
La for guds skyld KOMPETANSEN som finnes i verden komme til hjelp; ellers fylles Rørviklia, og alle andre skyggesider med østeuropeiske
vaktmestere før noen rekker å få strekt på di baksteine beina sine.

Våkn opp!
DRIT i hvordan \"boligene\" ser ut, tenk på hva BYGGNINGENE inneholder, og hvordan rolle de offentlige rommene får som en konsekvens av deres PROGRAM.
SLIPP TIL ARKITEKTER SOM I DET MINSTE FORSTåR AT BYGGNINGER HEA TRAPPER!
-KJELTRINGER OG BYGGMESTRE KAN IKKE HA MONOPOL På å BESTEMME HVORDAN \"FOLK FLEST\" SKAL LEVE.
O. Drevlan og S.R Slettebakken er av den skjeldne rase som besitter akademisk utdanning, les kompetanse; det ganske smålig når de er de eneste som blir kritisert i en debatt angående et kragerø, til de grader, i beruset tilstand, presset mot stupet, med et knallhard kapitalistisk balletak.
Se hva folk gjør, ikke ta alt de sier for god fisk; det er mange frierfjoder fulle av baade det ene og det andre...

Av: hundepasser
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 00:42

Norge er kitchy
den norske middelklassen er harry
overklassen kan aldri naa frem til folket
vi trenger en pikø'r...

Av: snart narkoman kragerogutt
Dato:Torsdag 7. juni Kl: 00:34

forskjellen paa og bevege seg i farlig terreng- kontra privat/ikke tilgjengelig omr. er ganske stor.

Av: Byboer m/hytta
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 21:11

Det må være lov å ha vann og strøm på hytta uten å bli omtalt som "de som ødelegger Krageøs sjel " Høyhuset på Gulodden er slett ikke stygt, den steinrøysa som var der før var ikke pen å se på og ikke minst farlig å bevege seg i.Selv bor jeg i byen og ferierer å egen hytte og når sant skal sies, så liker jeg meg best i mai/juni og august/september. Da "eier" også vi skjærgården !

Av: Fast sommergjest
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 18:20

Hvorfor vi kommer igjen og igjen? Det er tre hovedgrunner:

1. Menneskene
2. Skjærgården
3. Atmosfæren

Atmosfæren og skjærgården er i ferd med å bli ødelagt. Av menneskene. Blokk på Bærøy og snobbete Spa-hotell bidrar til dette. I tillegg har velstandsutviklingen medført at det nok var koseligere i Kragerø før. Jeg tror vi var nesten like mange sommergjester som gjorde innkjøp i Kragerø på 70-tallet som nå (det var før utbyggingen av bl a Valle). Likevel var det bedre plass i Blindtarmen. Vi hadde nemlig småbåter med gjennomsnittsbredde på under to meter. Nå synes det som om gjennomsnittsturisten må pynte seg med en RIB med bredde på oppunder 3,5 meter for å tørre å bli sett.....

Jeg er 43 år(har hatt samtlige sommere i Kragerø)og husker Kragerø som den fredlige, usnobbete plett på jord. Jeg kan ikke huske at noen hadde innlagt vann og de færreste hadde strøm. Nå bygges det for å ivareta moderne menneskers ønske om flislagte bad med gulvvarme - på hytta(!).. Det gjør noe med menneskene, det gjør noe med atmosfæren og det gjør noe med skjærgården....bare se på Gulodden. Det er nok på tide å tenke på HVORFOR turistene vil til Kragerø og hva slags turister Kragerø vil ha. Hadde debatten vært tatt for noen år siden hadde Kragerø neppe trengt en \"session\" i august for å feire at turistene er reist. -Men jeg skjønner det er grunnlag for det nå. Nei, hadde debatten vært tatt tidligere, tror jeg session ville hatt mere preg av gjensidig gravøl; både turistene og lokalbefolkningen ville vært lei seg over at nok en sommer er over....

Så la oss ihvertfall ta debatten NÅ. Det er vel bare heismontørene som ønsker flere blokker i skjærgården. Jeg ønsker meg fortsatt trivelige mennesker, trivelig skjærgård og god atmosfære. Det oppveier for flere \"hytteblokker\" og bad m/varmekabler. Slikt er for pingler. Vi andre kan vaske oss i saltvann og ivareta hverandre, - ikke det kjøpeimaget det nå legges opp til fra både turistene og befolkningen. Da kommer vi igjen og igjen fordi særpreget ivaretas. Og det blir det som kjent også arbeidsplasser av!

Av: nyskjerrig
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 15:49

Naar alt kommer til alt handler det om aa ikke feile paa samme maate, om og om igjen; aa gjoere de samme feilene gang paa gang er helt fair.
Karakter oppnaas ved hjelp av aapenhet og villighet.
Hvis noe saerpreg/identitet/ansikt skal reddes, maa krageroe vaere med paa modernisering- det finnes (nesten) ingen andre utveier.
Byggeskikk? I traad med tidenes trender?-feile paa samme maate...
man kommer ikke saa langt med bare innsats og staa paa mentalitet

Av: Også positiv!
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 15:29

Vi har_-desverre - noen få i Kragerø som påberoper seg å snakke for "folk flest" uten at dette forankret noe sted. "Folk flest" behøver ikke en Drevland eller en Slettebakken til å ta den rollen. "Folk flest" kan snakke/skrive/stemme selv, og det er ikke ensbetydende at motstanden mot noe nytt er så stor selv om Drevland gjentar seg selv gang på gang i sin kritikk.
Goebbels brukte samme teknikken under krigen og det er ikke så mange år siden "væpna revolusjon" i Norge sto i partiprogrammet til RV's(Rødt) forløper.
Kragerø har historisk sett alltid fanget opp byggeskikker utenfra, og bygget i tråd med tidenes trender. Det er dette som er viderføring av vår historie - ikke konservering av det bestående.
Enig med "Heia de positive"!

Av: Heia de positive!
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 14:52

Samfunnet er i utvikling. Det er byggebransjen også. Vi har ikke samme smak og behov som vi hadde i 1920. Hvem kan påberope seg fasitsvar på hva som er fin arkitektur og hva som er stygt?
Turister finner du over alt i hele verden, selv blandt høye blokker og glassfasader. At et bygg med mye glass skal være utslagsgivende for at en turist ikke drar til kragerø, tror jeg neppe.

Folk kommer til kragerø for å oppleve en fantastisk sommer, med koselige folk og en fantastisk skjærgård. Ikke bland boligutformingen inn i denne diskusjonen. Synspunkter på arkitektur blir en sjelden enige om!

Ja til tettstedsutvikling, og velkommen til turistene! Her er det rom for alle!

Av: sint
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 10:55

For og si det sånn,så har ikke politikerene i Kragerø noe med at det er en godt besøkt sommerby.. våkn opop!! dere er i ferd med og ødlegge kragerø!!

Av: Aase B
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 09:18

Den utrolige skjærgården trekker mest.Kragerø sentrum er trangt og overfylt hele sommeren, men utrolig pittoresk og idyllisk.Rent og forholdsvis godt bevart fremstår byen og befolkningen som vennlige og imøtekommende.
Ikke ødelegg idyllen med høyhus og glassfasader !!!

Av: Ansgar
Dato:Onsdag 6. juni Kl: 08:17

Vi kommer i hvertfall ikke til Kragerø for å se høyhus og leiligheter i vannkanten! Vi kommer for å rusle i et bymiljø som oser av gamle dager, men som samtidig har et snev av sydlandsk stemning om sommeren. Ikke ødelegg dette, da dere!

Av: Hytteeier
Dato:Tirsdag 5. juni Kl: 22:37

En av grunnene til at turistene kommer er for å treffe hverandre og bli sett.

En annen er det fine været og de idylliske omgivelsene som skaper skikkelig sommer slik at folk trives her.

Av: En undrer
Dato:Tirsdag 5. juni Kl: 18:05

Det sier ganske mye når vi har så mange turister i løpet av noen uker, og så lite tilbud utenom byen og skjærgården som blir tilbudt dem.......

Av: Lingefan
Dato:Tirsdag 5. juni Kl: 14:15

Jepp. Skjærgården er uovertruffen. Byen er koselig, og tilbudene er bra. Rett og slett det beste stedet jeg vet om å være på.

Av: Aldous Huxley
Dato:Tirsdag 5. juni Kl: 12:50

Er vel fordi det er fint her da

Av: Jon
Dato:Torsdag 28. mai Kl: 17:05

Helt enig i siste innlegg. Her kommer dagens svada: "Hva Kragerø angår har jeg personlig bare møtt hyggelige og hjelpsomme mennesker, som skaper trivsel, og som jeg ser frem til å møte igjen hver sommer. Hvert år når våren kommer og vi skal ned å åpne hytta gleder alle seg som unger - de små og store opplevelsene og minnene vi knytter til feriene her, er noe av det mest verdifulle vi har - noe vi aldri kan tenke oss å forlate" ..... Dette var skikkelig svada hva??

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS