Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Eldrererådet vil legge ned Velferdssenteret!

03.11 2006 av Willy Nilsen

 

Eldrerådet går enstemmig inn for å legge ned Velferdssenteret på Kirketomta, og overføre alle aktiviteter til Røde Kors-huset på Bråten.
Si din mening om denne saken!

 

Bakgrunnen for vedtaket er arbeidet med å bygge opp et aktivitetssenter for eldre.  Eldrerådet har sett på mulighetene til å legge et eldresenter til lokalene på Kirketomta, der Velferdssenteret har vært drevet i mange år.
Men man har kommet til at disse lokalene er alt for små til å huse alle nye aktiviteter.  I stedet vil man satse alt på et nytt aktivitetssenter i Røde Kors-huset. Eldrerådet mener at beliggenheten er egnet til formålet, og lokalene tilfredsstiller de krav man har til et slikt senter.

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: tone brubakken
Dato:Søndag 5. november Kl: 21:45

Blir det da plass til fotpleie og frisør?Mange av mine kunder kommer med bussen,den stopper rett på utsia,de tar også bussen hjem.men jeg kan ikke skjønne at det blir plass til oss på Bråten,det er ikke så stort Røde kors huset. De fleste som da skal til senteret blir avhengig av drosje,det går jo ikke buss forbi der. hilsen Tone frisør.... 5november 06

Av: Helge Solås
Dato:Søndag 5. november Kl: 20:28

Vi som sitter i styret for Kragerø Velferdssenter leser i avisa at eldrerådet går inn for å legge ned Velferdsenteret. Det er fint at vi
har aviser, slik at vi får greie på hva eldrerådet sysler med.
Eldrerådet har nemlig "glemt" å spørre oss om hva vi mener om saken.

For styret i Kragerø Velferdssenter

Helge Solås

Av: oppi åra
Dato:Fredag 3. november Kl: 11:20

Skal vi som bor i byen gå til Bråten heretter? Velferdssenteret betyr uendelig mye for mange mennesker, og så er det eldrerådet som vil legge det ned. Dette er rett og slett dårlig gjort.

Av: bruker
Dato:Fredag 3. november Kl: 11:08

Det er ganske kaldt og lite sol om dagen, men allikevel synes det som om eldrerådet har fått solstikk. kunne ikke dette rådet for eks. prøve heller å engasjere seg litt mere i Velferdsenteret. Der er det uante muligheter for utvidelser. Driften på Velferdsenteret går pr. idag på møtevirksomhet av ideelle foreninger, pensjonistforening, trimparti, samt en viktig ting til, formiddagstreff med kaffe, vafler og hyggelig prat.Denne praten har nå fått en dreining i og med forslaget om å legge ned velferden. Vi brukerne synes ikke noe om forslaget, og tar avstand fra dette.At eldrerådet tar insinativ for eldres velferd er vel og bra, men finn på noe annet, for eks. flytt Rådhuset opp på Fikjebakke og omgjør Rådhuset til Kulturhus. P.S. Dette forslaget er like dumt som det første.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS