Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

200 på informasjonsmøte om SPA-hotellet

22.09 2006 av Willy Nilsen

 

Mer enn 200 interesserte møtte frem i aulaen på Kragerø videregående skole for å få informasjon om jobbmulighetene på det nye SPA-hotellet på Stabbestad.

 


Anlegget på Stabbestad skal bli
Telemarks største reiselivsbedrift.
De smilte om kapp, Erling Laland, Terje Tønnesen, Teo Luisa og alle de andre som sto bak arrangementet på Kragerø videregående skole onsdag. At mer enn 200 personer skulle møte frem til et informasjonsmøte om SPA-hotellet på Stabbestad var langt i overkant av det man hadde ventet på forhånd.

Det ble en kveld preget av optimisme på Kragerøs vegne, men så dreier det seg da også om det som skal bli Telemarks største reiselivsbedrift i løpet av noen år!

Dersom driften forsvarer budsjettet, vil både Sommarland i Bø og badeparken i Langesund bli lillebrødre til anlegget på Stabbestad.

Unik profil!

Quality Spa & Resort Kragerø åpner sine dører 16. mars neste år. Hotellet eies av Estatia Resort AS, der Teo Luisa er direktør. Selskapet har syv slike hotellanlegg i Norden, og har inngått en avtale med Choice-hotellene. Det gir det beste grunnlaget for å nå et stort marked for kurs og konferanser.

Ordene unik og spektakulært gikk igjen flere ganger i Luisas foredrag. Det å komme til SPA-hotellet på Stabbestad skal bli en helt spesiell opplevelse, nor man aldri har opplevd tidligere. Derfor er det så viktig med medarbeidere jobber sammen med et felles mål, nemlig å gjøre opplevelsen best mulig for den enkelte gjest.

Direktøren ansatt

Det er ansatt seks personer. En av disse er hotelldirektør Petter Jørgensen, som starter jobben i Kragerø om kort tid. Han får etter hvert nærmere 130 medarbeidere, som vil utgjøre 70 årsverk. For dette dreier seg ikke bare om et sommerhotell. Man skal legge opp til aktiviteter vinterstid som blir helt spesielle, og som gjestene minner de vil ta med seg hjem.

En liten hake…

Det er bare en liten hake ved etableringen; nemlig avstanden til hovedstaden. - Det er litt langt til Oslo, som er vårt hovedmarked. Men når veien fra Sannidal til Stabbestad blir utbedret og veiforholdene generelt blir bedre på strekningen, blir det akseptabelt.

For å illustrere hvor viktig det er å gjøre noe med veien, viste han til at virksomheten vil føre til over 50 000 besøkende i året. - Da trenger vi nok en bedre vei, sa Luisa, og høstet stor applaus.

 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Per Svendsen
Dato:Onsdag 8. august Kl: 14:53

Kragerø er mitt andre hjem og jeg bruker hytta ca 15 langhelger i året samt 3til 4 ukers ferie.Vi bygde i 1978 og har aldrig angret på dette.
Jeg har nå bare en liten hake ved de fastboende.Hva er galt med at Kragerø settes på kartet med Norges flotteste spa hotell ?
Dette vil tilføre kragerø og omegn en fast arbeidsplass med cirka 70 årsverk.
Jeg husker fortsatt konditoriet på torvet hvor man satt i andre etasje
og spiste et halv rundstykke med svart kaffe.Skulle man spise ute så var tilbudet på brygga lanternen hvor man kunne få pizza og hamburger og kule is til dessert.
Dette hadde selvfølgelig sin sjarm men nå er vi kommet frem til 2007 og har fått andre krav.
For at man kan bygge f,eks hytte så MÅ dette godkjennes av deres egen kommune samt en del som godkjennes av fylket.Om dere er så uenige med alt som de forferdelige turistene gjør med byen deres så bør dere gå tjeneste vei og filleriste deres folkevalgte politikere.
Kragerø har i flere generasjoner levd godt på de ekstra inntektene som tross alt turistene legger igjen.Det er valg om 4 uker !

Av: mediapolla
Dato:Mandag 2. oktober Kl: 21:42

Impresionante este proyecto turistico.Realmente habra suficiente mano de obra cualificada para este tipo de hotel de alto standing?

Av: kjell
Dato:Lørdag 30. september Kl: 15:15

konge

Av: Zora
Dato:Fredag 29. september Kl: 11:58

Vi burde applaudere til et prosjekt som skaper så mange nye arbeidsplasser i Kragerø - de er sårt trengt. Istedenfor å gulpe opp useriøse kommentarer. For en gangs skyld skaper utenforstående verdier for Kragerø, i tillegg til bare å utnytte stedet. Jeg ser forøvrig for meg at digre plastdoninger og andre turistfremkomstmiddel vil bli betraktelig avlastet inne i sentrum og Blindtarmen, ved at mye turisme vil trekkes til Spa-hotellet og golf anlegget på Stabbestad. Jeg ser også med glede på at en bygger andre steder enn akkurat midt inne i Kragerø. Dette utvider tumleplassen i skjærgården slik at vi ikke går oppå hverandre i de 3 mest befolkede sommermånedene.

Av: Salahd-dihn-ibn-Rashid
Dato:Tirsdag 26. september Kl: 22:20

Ted,for et kjoetthue.....

Av: stolt fastboende
Dato:Lørdag 23. september Kl: 18:40

her må vi være glade for at vi kan få så mange arb. plasser i kragerø. og ikke bare syte. vi må bare innrømme at vi er blitt en tyrist by, og da må vi heller lage et bra tibud som kan være hele året og da må alle betale...

Av: Ted
Dato:Fredag 22. september Kl: 18:29

spa hotllet burde være gratis for kragerøfolk..la turistene betale ekstra!!

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS