Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Leder: Kragerø som fristed

23.07 2006 av Willy Nilsen

 

Kragerø Avisa tar opp kjendisfaktoren i på lederplass i dagens avis. Skal Kragerø være et fristed for kjendiser? Si din mening!

 

Leder: Et fristed

Kragerøs innbyggertall blir nesten firedoblet gjennom noen få sommeruker. Få andre steder har en så god klang innenfor sommerturisme i Norge. Det er bare naturlig at mange mer og litt mindre kjente personer også søker til Kragerø når sola skinner og det er varmt både på land og i vannet. Mange har skaffet seg hytte i skjærgården, og andre kommer hit med bil eller båt som dagsturister.

I forrige uke var kronprinsessen innom byen, og det gikk ikke upåaktet hen. Noen av våre lesere synes kanskje det er rart at ikke Kragerø Avisa bringer et bilde av Mette-Marit på shopping i sentrumsgatene. Vi fikk mange henvendelser fra folk som hadde sett henne. Noen hadde til og med hilst på kronprinsessen og fått et smil og et nikk til svar.

Det er hyggelig at kjendiser kommer på besøk, men de må gjøre noe mer enn bare å være her for å komme på trykk i vår avis. Et eksempel: At Stein Erik Hagen fyller 50 år og vil feire dagen, er ingen sak for lokalavisa. Men når han sender opp raketter for 250 000 kroner, er det en sak av interesse for allmenheten. Det kan vi vurdere å skrive om.

Kjendisfaktoren er høy i sommer-Kragerø, og vi ønsker at Kragerø skal være et fristed for alle, også for de som er grunnlaget for Se og Hørs salgssuksess.

Vi som bor i Kragerø hele året skal ikke la oss vippe av pinnen fordi det kommer kjente mennesker hit om sommeren. Kjendisene vet hvordan de best skal profilere seg, og når de er på ferie vil de helst være i fred. Som vertskap bør vi kunne oppfylle dette ønsket. Så lenge folk oppfører seg ordentlig, er alle velkomne til vår vidunderlige by.

Willy Nilsen, redaktør

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: skromla
Dato:Søndag 27. august Kl: 13:56

I England har de en lang og ærerik tradisjon; Speakers Corner i Hyde Park. Før bloggingens tid og nettdebatter tok engelskmennene høyde for at ikke alle ønsker å fremstå under eget navn. Årsakene til dette kan være åpenbare eller subtile - Speakers Corner har to temaer som ikke er tillatt diskutert (som i nettverden er moderators ansvar å sile); kongehuset og kupp.
Jeg ønsker å forsvare den enkeltes rett til å signere under psevdonym (kjent forfattertriks, og tror at vi samla sett får en fattigere debatt uten denne muligheten.
Jeg ønsker også å gi honnør til de som ønsker å skrive under fullt navn. Dessverre tenderer det til at debattene avspores som følge av at signaturen blir viktigere for leseren enn argumentene.
Jeg er dessuten uenig i at jeg som velger bare skal kunne stemme på folk som tåler kritikk. Jeg ønsker å kunne stemme på folk som jeg syns er kloke og som jeg tror kan gjøre en god jobb for lokalsamfunnet. Hvorvidt vedkommende er god til å tåle kritikk eller sjikane bør ikke være et kriterium.

Av: annofortsattnyym
Dato:Fredag 28. juli Kl: 22:20

Ærlig talt,så lenge inlegga ikke sjikanerer noen,å ting er nogenlunde sakelige må det vel være greit å være annonym.Etter som jeg har sett har redaktøren tatt fatt i tull!Denne siden er veldig bra så for alldel la den bestå.Når folk går inn i politikken må de tåle å få kritikk.Det er tross alt vi velgere som avgjør om dere skal bestå ved neste valg. Her har du Willy gitt oss en kjempesjangsje til å si meningen annonymt eller ikke!

Av: Potensiel annonsør
Dato:Fredag 28. juli Kl: 16:45

Som potensiel annonsør i avisen, er det i grunnen bare en ting som teller. Skriv om det folk vil lese! Så blir det aktuelt å annonsere i avisen. Se & Hør selger da ganske bra, så vidt jeg vet......... Forøvrig har vel debatten kanskje sporet en smule av..

Av: Ann O Nym
Dato:Torsdag 27. juli Kl: 00:21

Jøss så alvorlig du tok detta da Larsen ?
Det er vel bare å overse useriøse innlegg ? dessuten får jo folk helt prestasjonsangst over den leksa du serverer ....

Av: +++
Dato:Torsdag 27. juli Kl: 00:01

Åå beklager ... jammen snek det seg inn en trykkfeil . froff skulle egentlig være proff ,for profesjonell vet du Siggen .. tog du han ??
men hva betyr : er miningen ytret som fyllerør.....osv ?

Av: Terje
Dato:Onsdag 26. juli Kl: 16:45

S. Larsen skriver: "Jeg har med min deltakelse i denne debatten forsøkt å synliggjøre noen av de demokratiske og presse-etiske implikasjonene av en slik praksis. Jeg har også forsøkt å synliggjøre hvor galt dette kan bære av sted både gjennom anonyme og navngitte innlegg."

Heldigvis har flere innsendere vært skeptiske til Larsens ytringer om meningsterrorisme m.v. Kanskje skyter han spurv med kanoner. Han befinner seg dessuten i Kragerøavisa og ikke i The Times.

PS: Jeg har fremdeles ikke oppsøkt lege.

Av: Bent Stoa
Dato:Onsdag 26. juli Kl: 16:23

Det er alltid festlig med digresjoner. Forøvrig tror jeg alle har forstått Larsens subtile mening om åpenhet eller anonym deltagelse i debatter som dette. Vi er forskjellige - og det er godt. Og ellers synes jeg fortsatt at nasjonale, lokale og internasjonale kjendiser skal få vandre i Kragerø's gater og omegn helt i fred. De er akkurat like lite og like mye verdt som alle oss andre av den snodige dyrearten Homo Sapiens.

Av: Sigbjørn Larsen
Dato:Onsdag 26. juli Kl: 11:35

Jeg vet ikke hva "froff med penn" betyr, men til forskjell fra ??? og alle andre som gjemmer seg bak sine skjulte identiteter, så står jeg for egne meninger, og skriver under fullt navn. Dette handler nemlig om den offentlige meningsdannelse. Da er det også viktig å kunne analysere meningsytrerens eventuelle bakenforliggende motiver. Er meningen for eksempel motivert ut fra politisk, økonomisk eller religiøst ståsted? Er miningen ytret som fyllerør fra en dataskjerm langt på natt. Eller er det en seriøs aktør bak meningen. Du kan svare til meg nå, med navns nevnelse fordi du vet hvem jeg er, fordi jeg har navngitt mitt innlegg. Jeg kunne som deg, ha valgt å svare deg og andre anonymt, og du ville ikke ha ant hvem som stod bak meningen, eller hvilke motiver jeg eventuelt hadde for mitt innlegg. Denne mangelen på åpenhet tjener ikke en demokratisk offentlig debatt og meningsutveksling. I vårt samfunn er ytringsfriheten sentral. "Jeg forsvarer ikke dine meninger, men jeg vil til min død forsvare din rett til å ytre deg," er gjerne et mye benyttet sitat i sakens anledning. Dersom vi mister denne åpenheten og legger meningsytringen inn i et skjult forum, så er og blir det en useriøs chattekanal, som etter min mening ikke har noe med en seriøs nyhetsformidling å gjøre. Kragerønett.no er en slik nyhetskanal, som springer ut av KragerøAvisa, som er underlagt vær varsom plakaten, pressens etiske regler. Du skriver at dersom redaksjonen hadde drevet sensur så hadde det ikke vært stort igjen av mitt innlegg. Underforstått mener du vel dermed også at det hadde vært en fordel om mitt innlegg hadde blitt sensurert? Så lenge denne anonymiteten eksisterer kan jeg jo neste gang velge å skrive mye værre ting helt anonymt. Eller enda værre; I en annens navn! Med et anonymt innlegg ville du ikke som nå ha hatt et navn å henvende deg til, som du kunne argumentere mot. Bare en X. Jeg tror derfor det er avgjørende at dette nettstedets innlegg utstyres med fullt navn, dersom de skal ha noen verdi på disse sidene. Jeg tror også at det er avgjørende å finne en teknisk løsning som imøteser dette kravet. Det holder ikke at redaksjonen kjenner ip adressene. Innlegget fremstår nemlig like anonymt for offentligheten, for lesere av sidene. Jeg har med min deltakelse i denne debatten forsøkt å synliggjøre noen av de demokratiske og presse-etiske implikasjonene av en slik praksis. Jeg har også forsøkt å synliggjøre hvor galt dette kan bære av sted både gjennom anonyme og navngitte innlegg. Det er nå opp til redaktøren av krageronett.no å foreta sitt valg. Vil han drive en seriøs nyhetsformidling eller en useriøs chattekanal? Avgjørelsen vil bli avgjørende for hvordan denne menidekanalen i fremtiden vil bli oppfattet.

Av: ???
Dato:Onsdag 26. juli Kl: 09:03

Meningsterrorisme, Skittkasting, Feighet, Russeinnlegg (?)Skyggeboksing
Hyklere, feige julebukker(???)Flokkmentalitet og dobbeltmoral

Du møter deg vel litt selv i døra nå Sigbjørn , som forlanger seriøse innlegg med debatt om aktuelle saker ??

Dette vitner om totalt mangel på respekt for andre mennesker og ren sjikane !! Dersom redaksjonen hadde drevet sensur , ville det ikke vært stort igjen av Ditt innlegg !! Er ikke du froff med penn da ??

Av: nn (med god samvittighet )
Dato:Onsdag 26. juli Kl: 08:20

Kan ikke forstå at noen blir så "nervøse" av anonyme innlegg , det kan jo være flere årsaker til at folk ikke vil legge igjen sin id . Vi er jo ikke journalister, eller politikere alle mann heller , og de som ikke ønsker å debattere på dette nivå , MÅ jo strengt tatt heller ikke ?

Jeg tror foresten også at jeg ville holde meg for god til å lire av meg slike kommentarer , som at folk burde oppsøke lege dersom man ikke kan opptre med fullt navn ! Du hverken vet- eller har noe med -om vedkommene har gjordt nettop det ??

Av: Terje
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 17:49

Dessverre registrerer jeg at Sigbjørn Larsen mener jeg driver med meningsterrorisme og at jeg dessuten bør oppsøke en doktor.

Videre skriver hun "Å stille vår grenseløse feighet,flokkmentalitet og dobbeltmoral ut i sitt grelle lys."

Jeg må bare beklage at hun (og kanskje andre) oppfatter meg som behandlingstrengende og/fordi jeg bedriver meningsterrorisme. At jeg kaller meg Terje trodde jeg heller ikke var særlig feigt, men det er det altså. Til og med grenseløst feigt og dobbeltmoralsk. Litt tøft å lese, dette skal jeg tenke litt nærmere på. Har han rett?

Av: Med eller uten navn
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 17:11

Hadde vært en god ting om redaksjonen silte innleggene før de ble lagt ut på nettet, slik at plumper og bæsjer ble sensurert bort, og selvfølgelig for å ivareta vern om enkeltpersoner: Injurierende / trakasserende innlegg må ikke aksepteres. Alle typer fora er tjent med saklighet!
Får man til slik siling, er det vel ikke noe i veien for at hver og en velger om de vil underskrive med kallenavn, delvis eller fullt navn. For disse sidene er vel ment mest som et forum for ytring av meninger og ikke nødvendigvis offentlig debatt? Som Terje tror jeg at det blir større mangfold på disse sidene med valgfrihet mht. tekstforfatters identitet. At alle kanskje ikke "har mage til" å tåle å bli "en offentlig person" (slik man på en måte blir ved å kople en identitet til en mening), betyr ikke nødvendigvis at slike innlegg er hyklerske eller mindre verdt å tenke over enn andre?

Lokalavisene på nett og "Din mening" er en fin måte å kunne følge litt med på hva som rører seg i Kragerø!

Sommerhilsen fra Lotte Oddaker i Oslo.

Av: Litt utenom tema,men likevel
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 15:30

Synd at ikke denne Bruce kom til Hagen sin fest. For en lykke det måtte vært om alle hadde kastet platene med den fyren. Ikke kan han synge, ikke kan han spille, og på toppen er han amerikaner. Ææææsssjjjj.

Av: Sigbjørn Larsen
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 14:47

Hvis Terje ikke kan klare å åpne sitt hjerte under fullt navn foreslår jeg at han i stedet oppsøker en doktor. Det er jo nettopp denne mangelen på åpenhet som er problemet. Innsenderen skjuler sin identitet for offentligheten. Det er et demokratisk problem og en form for hyklersk meningsterrorisme som ikke tilfører den offentlige debatt annet enn meningsløs skittkasting. Dersom antall innlegg skulle synke fordi folk er for feige til å stå for det de mener, så har disse innleggene etter min mening ikke noe i en offentlig debatt å gjøre, ei heller i en seriøs nyhetsformidler som krageronett.no bør være. Det er overhodet ikke interessant å lese andres russeinnlegg. Innsendere kan skrive hva som helst under signaturer som "plump", "punktum" eller "katta til hansen," uten noen som helst tilkjennegivelse av navn, selv om redaksjonen kjenner vedkommendes ip adresse. Dette blir en form for skyggeboksing og meningsterrorisme som ikke er en offentlig og seriøs debatt verdig. Heller ikke vårt samfunn. Det kan fort bli et samfunn av hyklere, som utad fremstår med helt andre meninger enn hva som de faktisk forfekter anonymt på nettet. Nei, en saklig, offentlig og åpen debatt der folk får stå for det de mener under fullt navn er den beste form for demokratisk meningsutveksling. Ikke at man skjuler sin identidet, og gjemmer seg bak anonymiserte nettinnlegg. Til syvende og sist handler dette likevel om hva slags nettsted krageronett.no ønsker og være. Skal det være et userøst rølpeforum for feige julebukker, eller et offentlig forum for meningsutveksling og debatt om aktuelle saker. Vil redaktøren kreve det samme av innleggene her som i sin egen avis, eller er det ikke så farlig med redaktøransvaret på nettet? Det er svarene på disse spørsmålene som bør avgjøre hvilken praksis som bør følges. Den anonymiserte praksis som eksisterer nå tjener kun en hensikt: Å stille vår grenseløse feighet, flokkmentalitet og dobbeltmoral ut i sitt eget grelle lys.

Av: Terje
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 13:41

Dersom alle må skrive fullt navn under innleggene vil innleggene garantert bli mindre åpenhjertige og antallet innlegg vil nok synke radikalt. Redaktøren får gi tilbakemelding til de som misbruker meningsforumet slik at disse (svært få) gjøres oppmerksom på at de har lagt igjen sin IP-adresse ved å sende innlegget.

Av: Plump
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 12:40

Redaktøren er en bæsj!

Av: Ole A. Enggrav
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 11:05

Til redaktøren: Navn må med i innleggene. Redaktøren ville ikke slippe til anonyme i sin papirutgave ... eller? Du har også redaktøransvar for denne spalte.

Av: Utflytter
Dato:Tirsdag 25. juli Kl: 10:26

Nå har vel Kragerø-skjærgården en tradisjon for å være en boltre-plass for de bedre stilte (økonomisk sett), husk på familiene med navn knyttet til 'de gode, gamle, klassiske' skipsrederiene som hadde og fortsatt har sin ferieplass i Kragerø. Bare innrøm det: Kragerø-folk har et ambivalent forhold til kjendiser og rikinger! Liker å skryte av at de er her (vi så dem!), samtidig som det rakkes ned på dem (komme her og gjøre som dem vil, fysj!). Å elske å hate er vel tross alt ikke det verste...
Så må man også innse at det er 'baksiden av medaljen' når det skal satses så ensidig på turisme. Trist for Kragerø by og for kommunen, mener nå jeg. Men på en annen side: Skal man satse på turisme, må det gjøres helhetlig og profft. Ikke sitte på rompa med sur geip og forvente på at folk, uansett om det er kjentfolk og /eller rikfolk eller hermannsen, legger igjen penger. God service og vennlige mennesker gjør at folk får lyst på mer. Og dermed mest sannsynlig kommer igjen, både neste dag og neste sommer. Venter (fortsatt) i spenning på hva som kan komme ut av kommunens 'storsatsing' med næringskonsulent og reiselivskoordinator...

Av: Ole Andre Enggrav
Dato:Mandag 24. juli Kl: 09:29

Hei hei!
Enig med redaktøren. Når det gjelder fyrverkeriet - så håper jeg som Orklaansatt at fyrverkeriet kan vi kanskje i ettertid, bruke som vårt siersfyrverkeri - da jeg håper at det ikke blir noe av salget av Orkla Media til Montgomery.

Av: Terje
Dato:Mandag 24. juli Kl: 09:17

Rakettene var skikkelige, ikke noe billig Rimi-greier.

Av: My
Dato:Søndag 23. juli Kl: 13:24

Jeg syns det er dønn i orden at Kragerø kan være et fristed for de som kalles kjendiser i den kulørte ukepresse. La dem komme og dyppe tæra sine i samme salte sjø og kunne handle kaviar på brygga mat. Det må imidlertid ikke fortsette i retning av at Kragerø blir et fristed på den måten at det er mulig å kjøpe seg til beslutninger mht bygg og bo, eller gjennom advokatfirmaer trenere og forhandle på en måte som hvermannsen bare kan glemme. Da begynner det å likne lakeivirksomhet og korrupsjon, og det er mildt sagt usjarmerende. Men folk skal få gå i fred mmed det trynet de har, og kose seg i sommersola!

Av: Z-kjendis
Dato:Fredag 21. juli Kl: 17:58

Kragerø er et velsignet sted. Hva skal vi med bilder når vi kan lese om kjendiser i Lederen og debattere saken i flere dager etterpå? :) DN kan melde at det det er Herborg Kråkevik som skal synge og at Wenche Foss er hedersgjest i Hagens selskap. Noen som er interessert?
Ang. tiden for raketter: Skal vi gjette etter mørkets frambrudd...?

Av: Terje
Dato:Fredag 21. juli Kl: 14:10

Er det noen som kjenner klokkeslettet for rakettene?

Av: Utflyttet
Dato:Fredag 21. juli Kl: 12:26

Det har nå engang alltid vært sånn i Kragerø da. Har man penger får man flere goder og rettigheter. Se bare på hyttebygginga det. De setter opp millionvillaer som de kaller landstedet, som de stort sett får bygge som de vil og hvor de vil. Mens en annen som ikke har alle de pengene eller et navn som stadig er i media får en litt annen behandling.

Av: Patriot
Dato:Fredag 21. juli Kl: 08:47

Dette blir jo bare rør. Det er vel ingen som er sinte på eller hater kjendisene. I Kragerø kan de være i fred hvis de ønsker det, rett og slett være en del av et lokalmiljø. Så enkelt er det.

Av: Bent Stoa
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 18:48

Det er godt vi er forskjellige, Sigbjørn Larsen. Selv synes jeg det høres ut som at Kragerø kan sees på som et velsignet sted for kjendiser, hvor de faktisk kan slentre rundt og være akkurat så anonyme som oss andre. Ovenfra og nedadholdningen ville jo være godt synlig om alle skulle løpe ned i byen, hver gang det kom en kjendis og noen ropte, "Ahh, en kjendis klassa A er i byen"! En annen ting er å brenne platesamlingen sin fordi Bruce Springsteen vil trubadere i Hagens 50-års lag. Bak alle kjendiser og suksessfulle personer er det også et menneske. Som kanskje setter umåtelig pris på å få være seg selv noen ganger. Kan de ikke få lov til det da?

Av: Sigbjørn Larsen
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 16:20

På den ene siden skriver KragerøAvisa at det ikke er verdt å skrive om at Kronprinsessen har vært i Kragerø i lokalavisa. På den andre siden kommenteres saken på lederplass!? Fristed eller ikke. Kronprinsessen er da vel Norges kronprinsesse i det offentlige rom i byens gater selv om hun er her på ferie. Hvem er det egentlig vi tror at vi er? Hva er det som får oss til å være så ovenfra og nedad at vi ikke finner det bryet verdt å stikke ned på byen for å knipse noen bilder og skrive noen hyggeige ord om at kronprinsesse Mette Marit er i Kragerø? Hun burde ha vært over hele forsiden! Tenk for et markedsføringspre for byen! Kronprinsessen gjør sommerhandelen i Kragerø! Og avisen fortsetter; at Stein Erik Hagen fyller år er ingen nyhet, at han skyter opp raketter for 250.000,- kan vi vurdere å skrive om...Hva om Mette Marit hadde handlet for 250.000 i byen? Hun kunne jo ha hatt med seg kortet til krompen og gått berserk hos gullsmed Knudsen for alt vi vet...? Jeg blir bare trist av slike holdninger til mennesker som har en offentlig eller forretningsmessig rolle, men støtteinnleggene har vært mange. Det forundrer meg. Hvorfor er vi så sinte på disse menneskene? Hva har de gjort oss? Enda dummere blir det når redaktøren i TA proklamerer at han vil brenne platesamlingen sin hvis Bruce Springsteen synger i bursdagen til Hagen. Hvorfor skal vi se ned på mennesker, og hate folk som har suksess? Fordi vi ikke har hatt den samme suksess selv? Vi burde heller bygge opp om denne typen mennesker! Det er faktisk slike som skaper arbeidsplasser. Hvor mange har vært sysselsatt i Kragerø takket være Hagen? Ikke så få skattekroner har tilfalt byen. Jeg synes også at det er ualminnelig feigt å ikke underskrive sine innlegg på nettet med navn. Nettet har på en måte blitt en offentlig gapestokk, der alle kan henge ut alle anonymt, uten å måtte stå for sine meninger i etterhånd. Måtte det bli et festfyrverkeri av en kongelig sommer i Kragerø for oss alle!

Av: Punktum
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 16:18

Jeg har to røde kinaputter med fin grå lunte, fra 70-tallet, om dere er interessert i noe slikt til markeringen på brygga til Hagen. Kan hende de må kjøres 5 sek. i microen først da. Og si endelig i fra hvor du kaster skivene av Bruce. Punctum er så opptatt av gjenvinning, skjønner du. :o)

Av: Ikke rik avisleser
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 14:20

Dette har ikke noe med misunnelse å gjøre. Det er et prinsipp. Hagen og Bruce kan gjøre akkurat som de vil, men jeg må kunne reagere ut fra mine tanker og følelser. Jeg kaster også Bruce-platene hvis han kommer!
Kan vi ikke samle oss på brygga? Og så kan vi jo markere det med en gjenglemt nyttårsrakett!

Av: Avisleser
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 14:14

Jeg skjønner jo at mange er interessert i om Bruce kommer, men det er jo ingen offisiell konsert. Bra at noen aviser fatter forskjellen.

Av: ikke rik butikkmedarbeider
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 10:06

Så la ham kaste platene sine.Kommer bruce så er det faktisk bare en jobb for ham. Nå må vi slutte å være så misunnelig på folk som har klart å skape noe og tjent penger.

Av: Enig med TA
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 08:19

Redaktøren i TA skal kaste alle Bruce Springsteen-platene hvis han stiller opp på Stein Erik Hagens 50-års dag ute i skjærgården. Det skal jamen jeg også gjøre! Fy, for skam, Bruce, hvis du støtter fiffen på en sånn måte! Og så du som lager protestsanger mot pengemakta!

Av: På plass!
Dato:Torsdag 20. juli Kl: 08:16

Dette skal jeg få med meg. Og jeg leser i Varden at Bruce kommer. Er det ikke lørdag, da? Kler jeg meg pent, slipper jeg kanskje inn? Og hvis ikke får jeg se på fra koggen min.

Av: fred
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 23:55

Terje da......!

Av: Terje
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 14:15

Hvor og når er det egentlig disse rakettene for 250.000 skal skytes opp?

Av: Bravo!
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 10:11

Bra leder! Det er merkelig hvor opptatt folk er av kjendiser. Og det er jo greit når de opptrer. Men når de er privatpersoner må de kunne være i fred.

Av: Byboer og hytteboer
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 09:27

Jeg er også helt enig med redaktøren av Kragerøavisa ! Kjendisene må gjerne komme hit, men for all del ikke skriv side opp og ned om dem. Overlat dette til Se og Hør og andre sensasjonsblader ! Syntes forøvrig at det er helt bak mål å skyte opp raketter for 250.000 kr. bare fordi en fyller 50 år. Gi heller pengene til noe nyttig.

Av: Byboer
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 09:16

Jeg må si meg fullstendig enig i redaktøren sine ord. At det kommer både a, b og c osv kjendiser her til byen må byen ta som positivt. Det er jo et tegn på at folk trives og liker seg her hos oss. Med våre små gater og yrende båt og folkeliv er vi en trivselsfaktor i deres til vanlig hektiske liv. At de kan komme hit og "gjemme" seg litt bort, det burde vi alle ta til oss, og ikke løpe hen og varsle alle og enhver om at her er det en kjendis som må "plages" i sin ferie. At Stein Erik velger å feire sin bursdag med stor ståhei har jeg forståelse for må skrives om, men at alle andre velger sin ferie her, det er en privatsak og burde være allmenheten uvedkommende. Til slutt så er det jo turistene vi lever av, og jo fler vi får hit, jo fler som bygger og ordner på hytta, handler alt mulig lokalt, jo bedre er sjansen for at Kragerø blir mer levende også vinterstid, da det er de jobbene de sikrer ved å handle lokalt.

Av: Punktum
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 08:56

Dette er vi flere som er enig i. La Kragerø være et sted der alle mennesker får være seg selv i fred og ro. Dette var virkelig godt skrevet, Willy Nilsen!

Av: Agurk
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 08:51

Et bra standpunkt. Selv om det er agurktid, er det ikke nødvendig å fylle avisa med kjendisstoff. Vi greier oss veldig godt uten bilder av Mette-Marit!

Av: Omvendt
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 08:49

La oss snu på det. Det er jo oss som er "kjendiser". Vi som bor i denne flotte byen! Alle kommer jo for å se på oss!
Helt topp at folk kan ha et fristed i Kragerø, enten man er bare litt eller veldig kjent.

Av: ikke inntresert i kjendiser
Dato:Onsdag 19. juli Kl: 07:57

Helt enig med redaktøren.La de ha sitt privat liv i fred,er man inntresert er det bare og lese i den kulørte presse.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS