Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Stor interesse for møte om Kragerø Havnefront

27.01 2006 av Willy Nilsen

 

Det er registrert stor interesse for et åpent møte om Kragerø Havnefront 7. mars kl. 18.00 i kommunestyresalen. Noen av spørsmålene dreier seg om hvor raskt utbyggingen vil komme, og hva som skal skje på tidligere Tangen Verft-

 


Det blir åpent møte om
Kragerø Havnefront 7. mars. (Utsnitt
av modellen som blant annet viser
området der
Fossen holder til i dag.)
- Vi legger opp til et møte temmelig likt det vi arrangerte om Kalstad-planene i forhold til sentrum, sier ordfører  Erling Laland, som håper mange ville sette av tid til å bli med.  Det er Kragerø Venstre som har tatt initiativ til møtet, og man vil ta for seg hele planen for havnefronten, fra Tangen-området til Blindtarmen.
Reguleringsplanen er nå til behandling i kommunen, men man vet ennå ikke sikkert hvor langt denne prosessen har kommet til 7. mars.
Denne saken har nær sammenheng med utviklingen på Kalstrad. Førstkommende onsdag skal bygningsrådet ta stilling til en søknad fra Finn Carlsen om utbygging ved Sluppan. Bygningssjefen foreslår å legge ned bygge- og delingsforbud, blant annet for å vurdere saken i forhold til sentrumsutviklingen.

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Hans B. Auge
Dato:Fredag 13. april Kl: 16:39

ikke like stor interesse på diskusjonsforumet ser jeg

Av: 08
Dato:Onsdag 8. mars Kl: 00:08

Jeg kunne dessverre ikke komme meg på Havnefrontmøtet i kveld, så jeg håper det blir god dekning i avisene og her i nettavisen! Dette er spennende tider, på godt og vondt. Går det an å få vinklinger med optimisme, muligheter og tro på framtida, gjerne fra folk som ikke sjøl har direkte økonomisk fordel av utbygginga?
Kommentar til kveldens avistittel om møtet: EN BY ER ALLTID I UTVIKLING. INGEN EIER KRAGERØ. BYEN KAN IKKE MISTES! Men det er planleggernes og politikernes (og medias) fordømte plikt å la innbyggerne være med og skape byen.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS