Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Heistad angrer på sin stemmegivning i skolesaken

20.01 2006 av Willy Nilsen

 

Arbeiderpartiets Kjell Ove Heistad angrer på at han stemte imot sin egen overbevisning i skolesaken. Han vil stemme annerledes hvis det blir ny behandling.

 


Kjell Ove Heistad (nr. tre fra
venstre i første rekke) stemte imot
sin egen overbevisning i skolesaken.
Da kommunestyret vedtok å legge ned Tåtøy skole fra høsten 2006 og gjøre om Skåtøy skole til 1-.4 skole fra 2007, skjedde det med knappest mulig flertall. Kjell Ove Heistad sa under debatten at han kom til å holde seg til vedtaket fra mai 2005 som ga klare føringer om å opprettholde skolene i øydistriktet.  Under avstemningen ble han imidlertid  med flertallet i partiet, og det var bare Henry Isnes og ungdommens representant Karl Ivar Magnussen som stemte for å beholde begge skolene.
Heistad sier til TA i dag at han ikke ønsker å utdype det som skjedde på gruppemøtet i partiet før avstemningen. Han var i forbindelse med mye reisevirksomhet i jobben ikke godt forberedt til behandlingen av saken, men hans egen overbevisning var det ingen tvil om. Til TA sier han at han uansett hva som skjer vil stemme for opprettholdelse av skolene dersom saken kommer opp igjen.
Det er temmelig klart at saken om Skåtøy skole kommer opp til ny behandling fordi man ikke har fulgt regelene om høringsuttalelser. Når det gjelder Tåtøy, er det noe mer usiikkert, men etter det Kragerø Avisa erfarer er det representanter som uansett vil fremme forslag om ny behandling.

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Sentrumsvelger
Dato:Tirsdag 24. januar Kl: 13:15

Jeg vet at det er flere enn Heistad i Ap som angrer på avstemningen. Nå har de sjansen til å møte folket uten at blikket flakker! Stem etter hjertet når saken kommer opp igjen, for det er den nødt til å gjøre - både for Skåtøy og Tåtøy.

Av: Brutus
Dato:Søndag 22. januar Kl: 21:44

Jeg er enig med velger 2007 de prøver å sanke stemmer er noen slue personer alle sammen i AP , med unntak av Isnes. Han har vi kunnet stole på i denne saken her.
Ps:kommer aldri til å stemme på et sånt korupt parti.Håper ikke jeg blir så gal noen gang.

Av: velger 2007
Dato:Søndag 22. januar Kl: 15:16

tja, dette er det man kaller stemmetaktikk... tror dere vi er sååå lettlurte... det blir jo bare meldt forfall på en annen som stemte i mot da... Heistad får lov til å rette opp hans blemme, og AP får liksom rettet opp inntrykket av munnkurv og pisk... nei, her er det Ordførerens framtid det står om, og han vet nok å innkalle/melde forfall på de rette personene.. Tror ikke lenger på dere!!!!

Av: Tidl. Tåtøy
Dato:Lørdag 21. januar Kl: 20:15

Det blir rett og slett for dumt hvis bare Skåtøy kommer opp til ny behandling. Begge skolene må behandles likt.

Av: Ap-velger
Dato:Lørdag 21. januar Kl: 10:07

Etter denne uttalelsen har jeg fåt troa tilbake på Arbeiderpartiet. Kunne bare andre politikere gjøre det samme, nemlig stemme etter hjertet og egen oppfatning. I Ap har de fleste stemt imot sitt eget partiprogram!

Av: 1955
Dato:Fredag 20. januar Kl: 22:08

Det er godt at du er blitt klok av skade, men du kunne spart oss for mange negative uttalser. Det er godt at du vil stille opp for oss hvis saken kommer opp igjend.
Nå er det bare å håpe på det beste og vente på svar i fra fylket.
Får håpe at det går vår veg denne gangen.Vi trenger så sårt skolene våre, det betyr så mye for hele samfunnet på øyene. TAKK KJEL OVE.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS