Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

GODT NYTT ÅR!

03.01 2006 av Willy Nilsen

 

KragerøAvisa og Kragerønett ønsker alle lesere og forbindelser et godt nytt år.
Skriv et nyttårsønske på vegne av lokalsamfunnet her på nettet!

 


Slik så det ut over Kragerø
kl. 00.15 i natt.
På tross av levekårsundersøkelser og høylydte protester mot politiske vedtak, er det svært mye å glede seg over i Kragerø. Budsjettet som er vedtatt i kommunestyret, innebærer en satsing på kultur vi aldri har sett maken til.  Det skal investeres i nytt skoleanlegg på Feierheia og ny skole på Helle, men for mange er nedleggelsen av Tåtøy skole og vedtaket om å gjøre Skåtøy skole til en 1-4 skole en så stor skuffelse at det overskygger alt det positive.
Men lokalsamfunnet må uansett "drives" videre, og våre folkevalgte har en stor utfordring foran seg. 

Her kan alle bidra med et nyttårsønske på vegne av lokalsamfunnet.  Du kan skrive på vegne av hele kommunen Kragerø, eller konsentrere deg om ditt næreste nærmiljø.  Bruk den første uken i det nye året til å gi videre et kort og godt ønske om stedet der du bor!  Et utvalg av ønskene vil komme på trykk i KragerøAvisa.  Fristen for å skrive et nyttårsinnlegg er 10. januar.
NB: Nyttårsønsker som er skrevet inn i forbindelse med andre saker i romjula er videreført hit!

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: mor
Dato:Onsdag 4. januar Kl: 14:47

Ønske både store og små i Kragerø et glitrende nytt år med mange muligheter.

Et speielt godt nytt år til DR.Ole Arvid L. Liane. Du er dypt savnet av mange av pasietene dine. Håper du snart er tilbake. Du er en flink og omsorgsfull lege.

GODT NYTT ÅR KRAGERØ, BÅDE TIL FOLK PÅ FASTLANDET OG TIL DE SOM BOR I SKJÆRGÅRDEN!!!

Av: Mamma
Dato:Tirsdag 3. januar Kl: 00:12

Når til og med lekebutikken i byen er utilgjengelig for de med barnevogn ( rulletrapp opp, vanlig trapp ned..) da er det ikke rart folk drar til et kjøpesenter. Så mitt ønske er å bedre tilgjengeligheten i butikkene for oss med barnevogn. Nille har heis, men i selve butikken er det umulig å komme frem...

Av: en arendal handler
Dato:Mandag 2. januar Kl: 19:59

Nå er det ikke for å være slem, men å handle i Kragerø er ikke alltid like gøy, i flere av butikkene, spesielt klesbutikkene, blir du kikket veldig opp og ned før betjeningen spør litt oppgitt om du vil ha hjelp. Flere av butikkene er veldig koselige, men i noen av de har virkelig betjeningen noe å lære. Så mitt ønske må være at betjeningen i Kragerøs butikker ikke bruker opp alle smilene og service innstillingen på turister men sparer litt til oss. Et virkelig godt nyttår til alle

Av: Ragnhild Ellingvåg
Dato:Mandag 2. januar Kl: 16:11

At Kragerø kommunestyre skal slutte å votere over benkeforslag i viktige saker for samfunnet. At alle saker skal bli skikkelig utredet før politisk behandling slik at vi kan få tilbake demokratiet og en framtidsrettet politikk hvor verdier og visjoner får plass. At vi skal kunne sette alle kreftene inn på oppbygging og positiv utvikling for alle lokalsamfunn i Kragerø - at øyene får klarsignal til å beholde skolene sine. Det er ikke noen grunn for å tro at vedtaket 12.des har lang holdbarhet. La oss mobilisere all energi til et Godt Nyttår i Kragerø.

Av: Øybilist
Dato:Søndag 1. januar Kl: 18:38

Mitt nyttårsønske er at kommunen fyller igjen minst halvparten av hullene på veien over Skåtøy.

Av: Nettleser
Dato:Søndag 1. januar Kl: 18:31

Har bare lyst til å si at Kragerønett har blitt en virkelig flott portal for Kragerø. Ønsker at den skal bli enda bedre i det nye året. Det gjelder spesielt "Hva skjer?" og "Din mening", som begynner å bli veldig bra!

Av: Ung i Kragerø
Dato:Søndag 1. januar Kl: 18:29

Jeg var dessverre forhindret fra å være med på møtet mellom kommunen og ungdommen i romjula. Har ingen oppskrift på hvordan man skal gøre det mer attarktivt å komme hjem til Kragerø etter endt studier, men tror jeg er inne på det via dette nyttårsønsket: Jeg ønsker at alle skal gjøre det enda bedre å bo i Kragerø hele året. Da blir Kragerø et interessant sted å flytte til. Tenk mer på de fastboende enn på turistene! De som er på ferie trives aller best der hvor lokalsamfunnet virkelig fungerer. Og når de som bor fast et sted trives, vil også ungdommen gjøre mer for å komme hjem igjen når de har skaffet seg utdannelse.

Av: Kragerøkråka
Dato:Søndag 1. januar Kl: 15:42

Jeg ønsker at alle som bor i Kragerø også handler her. Det er det aller beste middelet mot fraflytting. Det er ikke så mye å spare på Down Town som mange tror. Tenk bare på reiseutgiftene.

Av: Tidl. Tåtøy
Dato:Søndag 1. januar Kl: 15:36

Siter her og ser månen som en sigd over Levangsheia. Sola har stått opp, og det er jul. Jeg ønsker at Tåtøy skal vokse som lokalsamfunn selv om skolen blir lagt ned. Hvis alle ønsker dette, får man det til.

Av: Sol
Dato:Søndag 1. januar Kl: 15:34

GODT NYTT ÅR!
Jeg ønsker at Kragerø skal ha den beste tida foran seg!

Av: Velger 2007
Dato:Søndag 1. januar Kl: 15:20

Heisann!!
mitt nyttårsønske og gode råd til lokalpolitikerne, og da spesielt Laland er følgende...
SNU, la SKÅTØY SKOLE bli en fullverdig skjærgårdsskole, send Tåtøy-elevene dit(5 eller 8 min i Taxibåten er det samme, kortere vei opp til skolen= helt likt.)Du/dere vil vinne tilbake noe av respekten, og Kjell Ove Heistad kan få tilbake sin verdighet som han ble fratatt av partipisken en sen desember-torsdag i 2005.
Gjør som KBBL , K fjordbåtselskap, og alle vi andre, SATS på Skjærgården, Kommunens største arbeidsplass!!!

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS