Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Vil markedsføre Kragerø som helseby

16.11 2005 av Willy Nilsen

 

- Kragerø bør markedsføres som "byen for helse, trivsel og velvære", mener helsearbeidere i Løkkebakken. Og de inkluderer mer enn gjerne alle de tilbudene som finnes utenfor senteret.

 


De vil satse på Kragerø som "byen
for helse, trivsel og velvære".
Det er ikke alltid at gode ideer blir satt ut i livet og utvikles videre med stadig påfyll av gode innspill. Men slik er det i Løkkebakken, der Senter for helse, trivsel og velvære er etablert etter iherdig innsats og særdeles godt samarbeid. KragerøAvisa møter en gjeng entusiaster, som tenker mye lengre enn til ytterveggene av senteret. Ideen er presentert for ordfører Erling Laland, og trenger selvsagt noe modningstid før den kan presenteres som et utspill for hele kommunen.

Lege og spesialist i samfunnsmedisin Roy Martin Pedersen har laget en presentasjon av den grunnleggende ideen for samarbeidet og muligheten til å løfte dette til et markedsføringstiltak for hele Kragerø. Han tar utgangspunkt i Kragerøs spennende historie, som knytter seg til skipsfart og industri – og i de senere årene turisme i stadig økende omfang. - Vi har mistet en del tradisjonelle arbeidsplasser, men nye kommer til, og det er viktig at Kragerø fremstår som helårsbyen. Vi har mer enn nok å bygge på for å forsvare en slik beskrivelse, sier Pedersen.

- Innenfor helse, trivsel og velvære har Kragerø unike muligheter til å fremstå som eneren blant norske byer. Se hva de har fått til i Tvedestrand. Bokbyen har blitt et begrep. Det dreier seg om kvalitet og entusiasme. Vi har begge deler i Kragerø, og bør gå samlet ut for å favne hele kommunen og presentere tilbudet overfor omverdenen.

Mer i KragerøAvisa onsdag 16. november


Er dette noe for Kragerø? Si din mening!

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: ¨Mja skeptisk
Dato:Lørdag 3. februar Kl: 03:54

Kragerø seesion er vel mer på å benytte de ressursene Kragerø har innefor kunst og musikk.. Eller det som går under kultur.
Hvordan mener du man skal knytte de sammen med denne saken?

Undrende

Av: En annen pasient
Dato:Torsdag 17. november Kl: 09:36

Einar Bang holder jo på med Kragerø Session, der "Slow City" er et begrep. Dette henger jo sammen med trivsel og velvære i aller høyeste grad. Det er nå saken er aktuell. Det er nå det må satses. Dette har jeg tro på. Til Einar: Ta kontakt med Roy Martin og de andre i Løkkebakken!

Av: Pasient
Dato:Onsdag 16. november Kl: 12:47

Selvfølgelig er dette noe for Kragerø. Det enkle er ofte det beste. Stå sammen, dere som driver med akupunktur, fysioterapi og alt det andre! Tenk bare på ringvirkningene med kursopplegg, hotellovernattinger, handel etc. etc. Og best av alt: Det kan bli så å si kostnadsfritt for kommunen!

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS