Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Fullt kaos på skolesenteret

14.11 2005 av Willy Nilsen

 

Det var fullt kaos på skolesenteret lørdag formiddag da Aksjonskomiteen for Kragerø skole viste i praksis de trafikale problemene ved å bytte elever med kontorister.

 


Det var stor oppslutning om akjsonnen
på skolesenteret.
I forslaget til økonomiplan vil rådmannen bygge om ungdomsskolen til en 1-10 skole, mens barneskolen skal bli kontorer for kommunalt ansatte.  Aksjonskomiteen, som har støtte fra foreldre, lærere og organisasjonene, håper i det lengste at politikerne skal prioritere barna fremfor kontoristene.

Si sin mening om skolestrukturen i Kragerø? Skal Kragerø barneskole bli kontorer for kommunalt ansatte?

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: 400 nye leiligheter i sentrum
Dato:Onsdag 23. november Kl: 11:52

Er det ikke tenkt at det skal bo fastboende der? Hvor skal alle de barna gå på skole?

Av: Og uteplass trenger de òg
Dato:Tirsdag 22. november Kl: 14:59

Hva tenkes om at det er foreslått 70 barn til inn på skolen? Riktignok bare i en marginal tidshorisont, da tilsiget av barn fra øyene vil tørke inn på sikt...men regnestykket til politikerne (legg ned 2 skoler, spar 3 mill) må innebære at det er lite lærekrefter de har tenkt å tilføre skolen som følge av 70 nye elever. Det er lønnsutgiftene på de to øyskolene som i tilfelle står for innsparinga - ikke driftsmidlene. Skåtøy skole hadde i fjor samla driftsutgifter (adm, vask, forsikring, strøm, vedlikehold) på 233 000.-, og materialbudsjett på 98 000.-, så millionene ligger ikke der. Dessuten må det vel påregnes stoler, pulter og renhold/adm/forsikring som følge av 70 nye barn, eller? Mulig at matte ikke er lett...

Av: May-Britt Hoff
Dato:Mandag 14. november Kl: 18:15

Barn trenger plass ute og inne. Kommunen må tenke fremover og renovere
hele skolesenteret til en skole for fremtiden. Det må være nok plass til barna både ute og inne - og plass nok til lærerne.

Av: Anonym
Dato:Mandag 14. november Kl: 16:01

Ikke rart at mange velger å flytte:(

Av: Kragerø-kråka
Dato:Mandag 14. november Kl: 13:12

I Kragerø-sangen står det om skolen som kneiser mot sky. Det skal den da gjøre i framtida også. Men det er stor skam å dytte så mange unger inn i skolen at de nærmest tyter ut igjen gjennom vinduene. Vi kan ikke i 2005 lage en skole som hører 1960-tallet til. Til politikerne: Sats på ungene, så¨satser dere også på hele Kragerø!

Av: Lærer
Dato:Mandag 14. november Kl: 13:07

Jeg har veldig lyst til å bruke hardt skyts mot administrasjonen i denne saken. Foreldrene blir beskyldt for å skyve barna foran seg, men hva gjør rådmannen: Han tar mer hensyn til kontoristene enn til ungene!
Dette er å gå 25-30 år tilbake i tiden!

Av: Geir Bendiksen.
Dato:Mandag 14. november Kl: 11:40

En stor takk til alle engasjerte foreldre, lærere, FAU, Utdanningsforbundet og lokalbefolkningen for oppmøte og støtte til denne aksjonen. Bedre eksempel på totalt kaos skal vi lete lenge etter ! mvh Aksjonskomiteèn Kragerø skole

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS