Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Gang- og sykkelvei helt til Kil?

09.11 2005 av Willy Nilsen

 

Når innfartsveien er ferdig til Refsalen i 2008, håper Veivesenet det er penger igjen til å sluttføre de siste strekningene mot Gjerdemyra og Kil.

 


Det er godt håp om at gang- og sykkelveien kan
videreføres til Kil når innfartsveien er ferdig frem t
il Refsalen.

Totalt er det "satt av" 300 millioner kroner til Kragerøs innfartsvei. Det blir nå en pause på ett år i anleggsarbeidene. Rent formelt må det bevilges penger til neste etappe, fra Eklund til Refsalen i Sannidal.
I forbindelse med at markeringen av at parsellen fra Gromstad til Eklund var ferdig, uttalte prosjektleder Harald Tobiassen i Statens Veivesen at man skal holde godt på prosjektmidlene. De 300 millionene er indeksregulert, og har dermed økt noe siden veiprosjektet startet. Det gjenstår ca. 160 millioner kroner til sluttføringen av veien. - Vi må være smarte og finne løsninger der vi holder oss innenfor rammene. Da kan det være håp om at vi har midler til trafikksikring fra bensinstasjonen i Sannidal til Gjerdemyra. Det er også håp om penger til gang- og sykkelvei fra samme kryss til Kil. I så fall har man sammenhengende gang- og sykkelvei fra Kragerø sentrum til Tangen i Sannidal. Det må vi jobb for, sier Tobiassen.

 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Sannidøl/Krokunge
Dato:Fredag 11. november Kl: 08:41

Det har vært lite informasjon om veien fra Eklund og videre til Sannidal. Har lest om hus som skal rives, men når får vi vite mer?

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS