Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Strid om betaling for bruk av Stadion

09.11 2005 av Willy Nilsen

 

Det er strid om betaling for treningstimer på nye Kragerø Stadion.

 


Bård Ahlgren og Hanne Moen ber om 
treningstimer på Stadion.
- Så lenge Kragerø kommune bruker over to millioner kroner på anlegget, er det bare rett og rimelig at vi kan trene uten å måtte betale blodpris!Det sier Hanne Moen og Bård Ahlgren i Sannidal-fotballen. - Vi er nødt til å få dekket våre kostnader til fremtidig vedlikehold, sier KIF-leder Grunde Grimsrud.
Stadion fremstår med nytt kunstgress og lysanlegg som gjør det mulig å benytte banen så lenge snømengdene ikke blir alt for brysomme. Anlegget er et spleiselag mellom KIF fotball og Kragerø kommune som i fellesskap har frigjort tippemidler. Dermed kunne man gjennomføre prosjektet til 6.6 millioner kroner. Ved å la kommunen stå som eier av den nye anlegget, kan man benytte momsen til andre tiltak for barn og ungdom.

- KIF forlangte 1000 kroner timen av de andre idrettslagene for å trene på Stadion. Det var selvsagt helt uakseptabelt, sier Hanne Moen. - Det ville i hvertfall tatt knekken på vår økonomi.

- Nylig møttes representanter for Kragerø, Helle og Sannidal for å diskutere en avtale om trening. Grunde Grimsrud sier at KIF undersøkte hvordan dette gjøres andre steder, og la seg godt under det som er "normalpris". – Om 10-15 år må matta skiftes ut, og vi er nødt til å ta høyde for denne kostnaden. Derfor må de som vil benytte anlegget til organisert trening, betale for bruken.

Tilbudet fra KIF er nå nede i 400 kroner timen, men Sannidal-fotballen viser til at dette også er alt for mye. - Det er flott at Kragerø-fotballen har gjennomført dette kjempeprosjektet, men ettersom Kragerø kommune er inne med over to millioner kroner, bør de andre idrettslagene få et antall timer gratis. For oss gjelder det A-laget, B-laget og juniorlaget.

- Det er ledige timer, og vi er selvsagt interessert i å bruke den nye banen.


 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: bonde med høygaffel
Dato:Mandag 28. november Kl: 23:02

Enig med SIL. Bare gi KIF de pengene de vil ha, det har ikke noe å si uansett. Om 5år er fortsatt SIL bedre enn KIF, og da kan de vær så god å sitte å telle penger i 6.div (for det er der de havner til slutt uansett). Hadde KIF byttet økonomi med SIL hadde KIF spilt i bedriftsserien i fjor, og SIL hadde spilt kvartfinale i cupen mot Vål'enga neste år!

Av: SIL!!!
Dato:Tirsdag 15. november Kl: 11:02

Kragerø vil ikke låne ut banen til sannidal fordi de er redde for konkurranse, sannidal har alltid måtte ta til takke med dårlige treningstider og dyre priser. Kragerø liker nok ikke at det er bønda som nå regjerer på fotball-tronen.

Av: Helle-væring
Dato:Onsdag 9. november Kl: 15:00

Ser at sannidølene ikke gir seg. Men hva med Helle? Har de godtatt tilbudet fra KIF, eller...?
Kommunen må sørge for at dette blir så billig at de andre klubbene har råd til å betale.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS