Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

By og land hand i hand i ny forening

02.11 2005 av Willy Nilsen

 

Med forbehold om årsmøtets velsignelse vil Kragerø Sentrumsforening skifte navn til Kragerø Handel og Reiseliv. Nylig meldte Volumsenteret seg inn i foreningen, og da passer det ikke lenger med "sentrum" i navnet. Vi drar frem et gammelt politisk slagord: "By og land, hand i hand!"

 


Volumsenteret og sentrum i samme forening.
Navnet blir Kragerø Handel og Reiseliv.
Fra venstre Arve Bohlin, Hege Lier og Carsten
Bakke.
- Dette er noe vi har jobbet med de siste årene, sier leder i sentrumsforeningen/Kragerø Handel og Reiseliv Hege Lier. Hun understreker at man er nødt til å stå samlet i Kragerø i konkurransen med Brotorvet, Brokelandsheia, Down Town og resten av Grenland. - Vi har hatt Kalstad som medspiller i en god stund. Og vi har medlemmer opå Levangsheia. En naturlig utvikling er at hele kommunen samles under en ny paraply som favner alt av handel og reiseliv.

På en pressekonferanse på Volum i går ble den nye strategien presentert. Egentlig er filosofien såre enkel. - Vi må slutte å sitte på hver vår tue, sier Carsten Bakke, som har "fartstid" så det holder når det gjelder handel i Sannidal. Volumsenteret fremstår som en viktig innfallsport til resten av Kragerø, og de siste årene har antall butikker økt jevnt og trutt. I dag er det 13 forretninger i senteret.

Samarbeidet innenfor den nye organisasjonen vil blant annet dreie seg om informasjon og aktiviteter.

Fra nyttår har ikke sentrumsforeningen ansvaret for turistkontoret. Likevel vil reiselivet bety svært mye for organisasjonen. Kragerø Handel og Reiseliv dekker det meste av næringsvirksomheten i Kragerø. Det er i realiteten bare håndverk og industri som står utenfor, men Lier kan godt tenke seg å få med også disse gruppene i en paraply-organisasjon.

 

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Willy
Dato:Onsdag 2. november Kl: 17:57

Hei, Tor Alf!
Fint å høre fra sydlige breddegrader. Helt enig i dine vurderinger. Hils kjente i din omkrets der nede. Der det er en Kragerømann, er det alltid flere!

Av: Butikkeier
Dato:Onsdag 2. november Kl: 13:42

Joda, det kan være vel og bra, men vi som holder til i sentrum har noe helt spesielt å passe på. Kragerø sentrum er Kragerøs viktigste motor! Og jeg er spent på åpningstidene om to-tre år.

Av: Anonym
Dato:Onsdag 2. november Kl: 13:22

Helt enig! Stå på, Hege! Du kan samle Kragerø til ett rike.

Av: Tor Alf
Dato:Onsdag 2. november Kl: 12:37

En hyggelig utvikling aa lese mens en er pa Gran Canaria. Forsetter denne utviklingen innenfor reiselivet i hele Kragero kan det bety en mer slagkraftig markedsforing av Kragero, kommunen bor overta driften av turistkontoret og flytte det til rodhuset,dette vil ogso tjene lokalbefolkningen

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS