Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Men de skiltes som venner...

02.11 2005 av Willy Nilsen

 

Kragerø Kabel TV og Kragerø Energi kom ikke til enighet om oppkjøp. Men de skiltes som venner.

 

I en pressemelding redegjør Kragerø Energi og Kragerø Kabel TV for de forhandlingene som har pågått mellom selskapene. Utgangspunktet var et utspill fra Kragerø Energi om å kjøpe kabelselskapet. Men det blir ikke noen handel, og dermed blir de to aktørene konkurrenter også i fremtiden.

Pressemeldingen lyder:

"I anledning at Kragerø Energi AS har forhandlet med Kragerø Kabel TV AS om oppkjøp av selskapet, har partene etter gjennomførte forhandlinger utarbeidet følgende felles uttalelse til pressen:

Partene har etter oppriktige og iherdige forsøk ikke klart å finne frem til en omforent salgs-/kjøpesum for selskapet Kragerø Kabel TV AS. Partene er av denne grunn blitt enige om å avslutte forhandlingene. Hvorvidt nye forhandlinger mellom partene vil bli tatt opp igjen på et senere tidspunkt er det ingen som kan bekrefte.

Partene er enige om at forhandlingene er gjennomført på en konstruktiv og ryddig måte, hvorpå ingen av partene har noe å klandre hverandre for.

Partene er enige om å fremstå som ryddige konkurrenter i fremtiden, og har således forpliktet seg til å omtale den annen part med respekt og i positive ordlag."

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Feriegjest
Dato:Fredag 4. november Kl: 16:29

La oss håpe at disse selskapene forblir to slik at konkurransen opprettholdes.

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS