Kragerø - Perlen blant kystbyene
Gå tilbakeEpost til forfatterTips en venn!Utskriftsvennlig side

Kragerø får 10 mill av kommunepakka

02.11 2005 av Willy Nilsen

 

Kragerø kommune får tilført ca. 10 millioner kroner av den nye regjeringens "kommunepakke". Rådmannen informerte om dette i formannskapet i går kveld.

 


Formannskapet var godt fornøyd med penge-
strømmen fra den nye regjeringen.
Det er lagt inn 2.8 millioner kroner i økonomiplanen, slik at politikerne får drøye seks millioner mer å rutte med. Men det stopper ikke der, for rådmann Ole Magnus Stensrud hadde også hyggelige opplysninger om momskompensasjonen.  Den var blitt øket fra 5 til 8.5 millioner kroner, uten at noen egentlig vet hvorfor.  Dette var bedre nyheter enn på lenge for politikere som er klare til å ta i bruk sparekniven når budsjettet skal i havn. Nå har man litt mer å gå på enn det man hadde tenkt på forhånd. At det blir kamp om millionene, er det ingen tvil om.

NB: Under denne artikkelen kan du legge inn din egen mening om kommunens økonomi!  Hva bør politikerne bruke pengene til?

 

Si din mening her!

 

Tips en venn!

Kjenner du noen som også har interesse av å lese denne saken? Send et tips pr. e-post med skjemaet under. (Ingen informasjon lagres)

Til Navn:
Til epost:
Ditt navn:

 

Si din mening i denne saken!

Din mening:

Ditt navn:     

 

Av: Willy Nilsen
Dato:Onsdag 9. november Kl: 21:21

Til "ungdom": Dette er opplysninger du/dere bør utdype både her på Kragerønett og i lokalavisene.

Av: ungdom
Dato:Fredag 4. november Kl: 14:39

det ble lovet et bmx/skateannlegg og andre ting på den ny bygde stadion. Det skulle være et felles sted som alle skulle bruke, men hvis dere ser på stadion ser dere ikke noe annet enn en fotball bane. Jeg vet byggeplanen fikk ekstra med penger som skulle brukes til å nettopp få de ekstra felles aktivitetene. Jeg og mange andre er skuffet over å se at ingenting er gjort. Var de pengene som skulle gå til andre ting bare et triks for å lure til seg ekstra penger?
Og nå får Kommunen 10mill ekstra... lurer på hvor de blir investert??

Av: Anonym
Dato:Fredag 4. november Kl: 10:28

Kanskje gi litt mer til de som har minst? De som må gå på sosialen og sånn. De får langt mindre enn folk ellers rundt landet. Ikke bra.

Av: Anonym
Dato:Tirsdag 1. november Kl: 20:17

Det er bra med ekstra millioner, men det er fort gjort å bruke opp pengene. Politikerne må tenke langsiktig, og den store utfordringen blir å tilpasse driften de inntektene man ser for seg de nærmeste årene.

Av: Søren
Dato:Tirsdag 1. november Kl: 20:14

Det er jo helt klart at politikerne må bruke pengene til de som har det vanskeligst, nemlig de syke og pleietrengende. Det er viktig med skoler, men ungene har ikke vondt av å gå noen meter. Et par skoler kan gjerne legges ned så fremt det er penger å spare.
Og til Laland: Folk vil forstå det hvis du bryter løfter om å beholde alle skolene!

 

Sett krageronett.no til din startside -

Redaktør Willy Nilsen 975 54 460 | Annonseansvarlig Markedsavdelingen 928 90 755
Teknisk ansvarlig ThinkWeb | webmaster@thinkweb.no
2005 © Kragerø Avisa AS